Life

Ce spune Alex Velea despre încă un copil cu Antonia: “Ar exista posibilitatea să fie niște probleme”

Alex Velea a vorbit despre posibilitatea de a mai avea încă un copil cu Antonia. Cântărețul spune că o altă sarcină ar putea fi problematică pentru partenera sa de viață.
18.07.2022 | 13:30
Ce spune Alex Velea despre inca un copil cu Antonia Ar exista posibilitatea sa fie niste probleme
Ce spune Alex Velea despre încă un copil cu Antonia. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alex Velea a vorbit despre posibilitatea ca el și Antonia să mai aibă un copil. Artista are o fiică din mariajul cu Vincenzo Castellano și doi băieți cu actualul partener de viață.

Alex Velea, despre încă un copil cu Antonia

Cântărețul a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni online, că ar fi riscant pentru Antonia să rămână însărcinată pentru a patra oară.

ADVERTISEMENT

Deși cei doi și-ar mai dori încă un copil, acest lucru nu e posibil. Antonia a trecut deja prin trei operații de cezariană și are și RH-ul negativ. O altă sarcină ar putea veni cu probleme.

Nici grupa sanguină a Antoniei nu i-ar mai permite să aducă pe lume încă un copil.

“Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme.”, a explicat artistul la Detectorul de minciuni, de pe canalul de YouTube theXclusive.

ADVERTISEMENT

Pentru Antonia și Alex Velea este foarte important să le ofere copiilor cea mai bună educație. Toate aceste lucruri sunt costisitoare, după cum a recunoscut artistul.

“Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă.”, a mai spus cântărețul de muzică trap.

ADVERTISEMENT

Cum trec peste conflicte Antonia și Alex Velea

Antonia spune că iubirea, respectul și comunicarea sunt sunt foarte importante în relația cu Alex Velea. Cei doi reușesc să treacă peste micile certuri care apar în relația lor, care pornesc de la lucruri banale, nu serioase.

“Micile conflicte nu apar de la lucruri serioase, ci de la lucruri banale și, de regulă, se sting repede, pentru că ne dăm seama că nu sunt importante și că poate oboseala și-a spus cuvântul.”, a declarat vedeta pentru unica.ro. 

ADVERTISEMENT

De asemenea, Antonia a recunoscut că există gelozie în cuplu, dar niciodată nu este exagerată, ci la o limită “plăcută”.

Antonia și Alex Velea sunt împreună de aproape zece ani și se pregătesc să-și unească destinele. Până acum, cei doi au fost împiedicați de pandemie, dar și de procesul de divorț al cântăreței, care s-a încheiat în 2020.

În urmă cu ceva timp, Antonia a dezvăluit că ea și Alex Velea își fac planuri de nuntă. Încă nu au stabilit prea multe detalii în legătură cu evenimentul.

ADVERTISEMENT