Life

Ce spune Andra despre posibilitatea de a avea al treilea copil: “Se vede că ne place viața de părinți”

Andra, mărturisiri despre posibilitatea de a avea al treilea copil. Cântăreața și Cătălin Măruță adoră viața alături de David și Eva.
28.02.2023 | 22:14
Ce spune Andra despre posibilitatea de a avea al treilea copil Se vede ca ne place viata de parinti
Ce spune Andra despre posibilitatea de a avea al treilea copil. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra a vorbit despre posibilitatea de a avea al treilea copil. Cântăreața are deja un băiat și o fată cu Cătălin Măruță și se bucură de viața de părinți. Cei doi postează adesea imagini cu David și Eva și desfășoară diverse activități împreună.

Andra, dezvăluiri despre al treilea copil. Ce spune despre posibilitatea de a deveni mamă din nou

Jurata de la Românii au talent și Cătălin Măruță au împreună doi copii, David (12 ani) și Eva (7 ani), Cei doi postează regulat imagini de familie, iar copiii sunt și ei activi pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Din moment ce viața de familie a celor două vedete Pro TV pare perfectă, mulți se întreabă dacă nu cumva au în plan să devină părinți și a treia oară. Andra s-a obișnuit să primească această întrebare și nu se supără pe ce care au astfel de curiozități.

Andra și Cătălin Măruță nu au în plan să aibă al treilea copil. În același timp, cei doi nici nu exclud această posibilitate, pentru că nu știu ce se va întâmpla în viitor.

ADVERTISEMENT

“Deja m-am obișnuit, pot să îmi fac și un tricou cu: ‘Pe când al treilea copil?’ Eu nu mă pot supăra, oamenii sunt curioși, se vede că ne place viața de părinți, probabil că este o întrebare care le vine natural.

Nu simt o presiune, ci doar curiozitate și pot să spun de multe ori același lucru: nu știu ce și cum va fi. Nu excludem varianta, nici nu avem în plan acest lucru”, a declarat Andra Măruță pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT

Ce spune Andra despre relația cu Eva și David

Deși internauții sunt convinși că Andra este o mamă model și se descurcă foarte bine cu Eva și David, artista a spus că nu este totul atât de ușor. Vedeta a recunoscut că mai are parte și de momente stresante cu cei doi.

Totodată, artista face tot ce poate pentru a le oferi celor doi copii tot ce e mai bun. De exemplu, atunci când se află la concerte și este departe de ei, Andra pleacă mereu imediat după finalul lor pentru a ajunge cât mai repede la ei. Mai mult, ea și Cătălin Măruță nici nu pot pleca singuri în vacanță

ADVERTISEMENT

“N-aș zice că sunt mereu cu zâmbetul pe buze și cred că e de înțeles că avem și momente mai stresante, când suntem obosiți, supărați, frustrați. Este o provocare să fii mamă, dar fac tot ce pot ca ei să se simtă iubiți și înțeleși.

Dacă nu reușesc în orice moment, sper ca ei să știe că și mami este om și să mă ierte. Au fost, desigur, și încă sunt momente când îmi este greu: să fiu departe de ei este mereu dureros.

De aceea, fac un efort și plec imediat după un concert, chiar dacă sunt în alt oraș, chiar dacă se termină la 2 dimineața, pentru a ajunge acasă când ei se trezesc. Uneori, lumea mă întreabă de ce nu plecăm în vacanțe fără copii. Motivul este acesta: nu putem să stăm fără ei”, a mai declarat Andra pentru sursa menționată.

Andra a mai declarat că relația cu cei doi copii este foarte bună, chiar dacă au mai crescut. Vedeta își dorește ca amândoi să învețe lucrurile importante în viață. Atât Eva, cât și David sunt încântați să facă diverse activități alături de părinții lor.

ADVERTISEMENT