Life

Ce spune Andreea Răducan despre al treilea copil: “Îl primim cu toată dragostea”

Ce spune Andreea Răducan despre al treilea copil. Fosta gimnastă și soțul ei au devenit părinți de două ori până acum. Cei doi au un băiat și o fetiță.
19.07.2022 | 13:29
Ce spune Andreea Raducan despre al treilea copil Il primim cu toata dragostea
Ce spune Andreea Răducan despre al treilea copil. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Răducan a devenit mamă de două ori până acum și a vorbit și despre posibilitatea de a avea și al treilea copil. Fosta gimnastă și soțul ei au o fetiță și un băiat.

Andreea Răducan, declarații despre al treilea copil

Fosta gimnastă și soțul ei au împreună doi doi copii, Amira Sophia (5 ani) și Andrei Filip (3 ani).

ADVERTISEMENT

Andreea Răducan este foarte mândră de familia ei și spune că s-ar descurca și cu un al treilea copil, chiar dacă cei doi îi ocupă destul de mult timp.

Cei doi încă nu s-au gândit să aducă pe lume încă un copil. În cazul în care acest lucru se va întâmpla în viitor, cei doi vor fi fericiți.

ADVERTISEMENT

Sportiva spune că spațiul nu ar reprezenta o problemă. Ea și partenerul său de viață ar găsi o soluție în cazul în care vor deveni părinți pentru a treia oară.

“Suntem foarte bine. Sincer, e un echilibru atât de bun și de frumos în casă, încât nu am luat în calcul încă un membru.

ADVERTISEMENT

Acum, dacă Doamne Doamne gândește că un suflețel trebuie să ajungă tot în familia noastră, îl primim cu toată dragostea, așa cum i-am primit și pe cei doi copii și nici nu ni s-ar părea corect să fie altfel, pentru că atunci când nu ai niciun copil ești într-o stare din asta în care nu mai știi ce să faci să vină un bebeluș, apoi să mai vină un bebeluș. (…)

O să ne descurcăm, împărțim noi cumva căsuța astfel încât să aibă toată lumea spațiu și să ne simțim bine.”, a declarat Andreea Răducan pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Andreea Răducan, o mamă fericită

Atât sportiva, cât și soțul ei și-au dorit foarte mult să aibă copii. Amândoi sunt implicați în creșterea și în educația lor. Andreea Răducan a recunoscut că le face toate poftele celor mici.

Andreea Răducan consideră că important este să existe înțelegere și comunicare într-o familie. În plus, o relație sănătoasă între membrii familiei este esențială, în opinia sa.

Fosta campioană la gimnastică lucrează la Fundația Olimpică Română încă din 2006.

În prezent, Andreea Răducan se ocupă de diverse proiecte sportive. În timpul liber se bucură de momentele petrecute alături de copii.

ADVERTISEMENT
Tags: