Life

Andreea Răducan vrea ca fiica și fiul ei să-i calce pe urme: „Vor face sport. Educație mai bună nu există”

Marea gimnastă a României, Andreea Răducan, a făcut dezvăluiri despre viața de familie. Sportiva își dorește ca micuții săi, Amira și Andrei, să-i calce pe urme.
15.04.2022 | 12:03
Andreea Raducan vrea ca fiica si fiul ei sai calce pe urme Vor face sport Educatie mai buna nu exista
Andreea Răducan își dorește că micuții săi să fie sportivi. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Răducan, gimnasta care a câștigat aurul la Jocurile Olimpice de la Sydney, s-a retras din lumea sportului și acum se concentrează pe viața de familie. Sportiva a vorbit despre cei doi copii ai săi și a mărturisit că amândoi îi vor călca pe urme.

Andreea Răducan nu percepe o copilărie fără sport pentru copiii săi

Andreea Răducan a practicat gimnastica de la vârsta de patru ani.  A câștigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Sydney, însă după retragere, aceasta se concentrează pe viața de familie.

ADVERTISEMENT

Sportiva este căsătorită cu Daniel-Filip Tandreu, cu care are doi copii, o fată, Amira Sophia, și un băiat, Andrei Filip. Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Andreea Răducan a dezvăluit că micuții practică deja mai multe sporturi și își dorește să-i calce pe urme.

„Cu siguranță vor face sport. Și eu și soțul meu suntem de părere că o educație mai bună decât cea din sport nu există. Amira, care are 4 ani și jumătate, deja a început să practice tenis și merge și la sala de gimnastică să se joace. 

ADVERTISEMENT

Andrei e mai micuț. La 2 ani și 7 luni încă mai creștem un pic și să vedem exact ce disciplină sportivă i-ar plăcea.

Însă, cu siguranță, chiar dacă nu vor reuși sau nu-și vor dori să practice sport de înaltă performanță, activitatea sportivă este un punct extrem de important în dezvoltarea oricărui copil”, a declarat Andreea Răducan.

ADVERTISEMENT

Cu toate că are o experiență vastă și a fost președinta Federației Române de Gimnastică, sportiva susține că nu ar fi antrenoarea copiilor săi în cazul în care aceștia îi vor urma drumul în viață.

Andreea Răducan nu voia ca părinții ei să o însoțească la concursuri

Tatăl i-a insuflat pasiunea pentru sport și ambii părinți au susținut-o constant. Cu toate acestea, Andreea Răducan a dezvăluit că nu-și dorea ca aceștia să o însoțească la concursurile de gimnastică.

ADVERTISEMENT

„Nu mi-am dorit să vină la concurs. În primul rând, oricum ca sportiv aveam emoții. La un moment reușești să le înțelegi și să le transformi în emoții pozitive și să stăpânești acea adrenalină. Însă, nu cred că era cazul să mă încarc cu emoțiile părinților mei”, a dezvăluit Andreea Răducan.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea...
Povestea nespusă a zilei când Reagan a fost împușcat. La Casa Albă domnea haosul, în timp ce submarine rusești se apropiau periculos de Washington
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după...
Mihai Neşu, dezvăluiri dureroase la 13 ani după divorţ. Marele regret de după destrămarea căsniciei: Sper ca Maria să mă ierte!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o...
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una gravă
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de...
Veste bună pentru 3 milioane de pensionari. Vor primi o nouă tranșă de 1400 de lei, pe cardul de energie. Când intră în posesia banilor