Fotbal intern

Ce spun Crăciunescu şi Porumboiu despre gestul lui Tudor: “Refuz să cred! El şi cînd face dragoste stă într-o poziţie dreaptă”

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu au comentat scandalul zilei în fotbalul românesc. Ambii au refuzat să creadă că Alexandru Tudor, la meciul Dinamo - Chiajna, a mers la banca de rezerve a...
22.02.2016 | 14:45
Ce spun Craciunescu si Porumboiu despre gestul lui Tudor Refuz sa cred El si cind face dragoste sta intro pozitie dreapta
ADVERTISEMENT

Ion Crăciunescu şi Adrian Porumboiu au comentat scandalul zilei în fotbalul românesc. Ambii au refuzat să creadă că Alexandru Tudor, la meciul Dinamo – Chiajna, a mers la banca de rezerve a oaspeţilor şi i-a spus tehnicianului Adrian Falub că stoperii săi sînt “blat”.

“Refuz să cred că Tudor e capabil de aşa ceva”

“Eu îl consider pe Tudor un tip foarte inteligent. Vorbeşte vreo cinci limbi, are cultură generală, însă în timpul jocului îşi pierde controlul şi face astfel de lucruri. Îmi aduc aminte, cînd eram arbitru, am mai asistat la cîteva meciuri care au fost blat. M-am dus la domnul Gherghe N. George, pentru mine cel mai important om din lumea arbitrajului. Dînsul mi-a spus că atunci cînd fac asemenea afirmaţii trebuie să am dovezi foarte clare, pentru că lucrurile sînt foarte grave.

ADVERTISEMENT

Dacă lucrurile stau aşa cum s-au prezentat, e extrem de periculos. Refuz să cred că Tudor este capabil să facă aşa ceva. Nu cred să te duci la o bancă să-i spui antrenorului că jucătorii se dau la o parte.

Dacă lucrurile s-ar fi petrecut aşa cum spune Mamele, lucrurile sînt foarte grave. Refuz să cred acest lucru. Tudor nu poate să facă aşa ceva. Nici după jucători nu trebuie să ne luăm, pentru că ei îşi ascund neputinţa. A fost o diferenţă aşa mare între Dinamo şi Chiajna.

ADVERTISEMENT

Cei de la Chiajna au fost penibili, Dinamo i-a dominat la toate capitolele. Se spune că arbitrul trebuie să conducă şi preventiv. Să îi avertizeze pe jucători că le dai roşu, e normal, dar să ieşi de pe teren şi să-i spui antrenorului aşa ceva…, a declarat Ion Crăciunescu.

”E rigid şi nu glumeşte!”

Adrian Porumboiu, fostul arbitru internaţional şi apoi patronul clubului de fotbal FC Vaslui, nu crede nici el că Alexandru Tudor ar fi făcut, în timpul meciului, afirmaţiile de care este acuzat de cei de la Chiajna. Mai mult, Porumboiu spune că Tudor este un arbitru rigid, care aplică strict regulamentul.

ADVERTISEMENT

”Eu nu cred că a făcut ce se spune. Tudor, cît de mare îşi face crucea, nu poate să invoce ceva ce nu ştie că e adevărat. Un arbitru scrie în raport dacă e ceva în neregulă şi cu asta basta. Eu nu mă mai iau de Tudor că au trecut anii. Dar el are pe conştiinţă un titlu, împreună cu alţi şmecheri, a deturnat acel titlu de la Vaslui.

El este un arbitru rigid, care nu glumeşte, aplică strict regulamentul. El nu e cu băşcălia pe teren. Ca să glumesc, eu cred că şi cînd face dragoste tot într-o poziţie dreaptă stă”, este părerea lui Porumboiu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT