Life

Ce spune CRBL despre o posibilă mutare în Spania: “Nu ne place să ne plictisim”

Ce spune CRBL despre o posibilă mutare în Spania, alături de familie. Cântărețul e de părere că viața este imprevizibilă.
13.09.2022 | 22:31
Ce spune CRBL despre o posibila mutare in Spania Nu ne place sa ne plictisim
Ce spune CRBL despre o posibilă mutare în Spania. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

CRBL a vorbit despre o posibilă mutare în Spania. Artistul și familia sa au decis să revină în România la finalul anului trecut.

Ce spune CRBL despre o posibilă mutare în Spania

 CRBL și familia lui au locuit o perioadă în Spania, dar s-au întors anul trecut. Ce spune artistul despre o plecare definitivă din țara natală?

ADVERTISEMENT

Eduard Mihail Andreianu, pe numele real, a vorbit despre posibilitatea de a se întoarce în Spania.

Deocamdată, cântărețul și familia lui plănuiesc să rămână definitiv în România, însă nu se știe unde îi va duce viața pe viitor.

Artistul a spus că lui și familiei sale nu le place să se plictisească, așa că sunt nerăbdători să vadă unde vor ajunge.

ADVERTISEMENT

“Cuvântul definitiv e greu la noi. Ne-am întors. Pentru cât timp și unde o să ne mai poarte viața după, nu știm. Știe doar Bărbosul de sus care se uită la noi și ne trimite așa în anumite direcții.

Abia așteptăm să vedem unde, cum și când. Nu ne plac regretele, nu ne place să ne plictisim, avem o viață colorată, dacă am povesti pentru o carte, pentru un film, sunt foarte multe de povestit.”, a declarat CRBL pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Înainte de a se muta în Spania, CRBL și soția lui și-au vândut toate proprietățile. După ce s-au întors în țara natală anul trecut, aceștia au decis să stea în chirie.

Momentan, artistul nu se gândește să-și cumpere propria casă. În acest moment, lui CRBL “nu îi place” ce se întâmplă pe piața imobiliară, așa că este mai bine pentru el și familia lui să stea în chirie.

ADVERTISEMENT

CRBL, dezvăluiri despre fiica lui, Alessia

În cadrul aceluiași interviu, fostul concurent de la Survivor România 2022 a vorbit despre relația cu fiica sa, în vârstă de 12 ani.

Alessia a început să stea și singură acasă, timp de câteva ore pe zi. CRBL este mulțumit de modul în care aceasta crește.

Fiica lui CRBL nu este afectată de schimbările din sistemul de învățământ din România deoarece învață în sistemul britanic.

“Alessia are 12 ani, începe să stea acasă și singurică, două-trei ore nu se întâmplă nimic, abia se mulțumește și ea că scapă de noi. Știe unde sunt dulciurile, internetul e la discreție. Chiar avem bază în ea. Crește și o face frumos.

La noi cu școala e puțin diferit, pentru că Alessia învață în sistem britanic, continuă ce a început, adică nu se lovește de schimbările astea din sistemul învățământului, de la an la an școala este altceva, oricum și vine cu surprizele de rigoare.”, a mai declarat CRBL pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT
Tags: