News

Ce spune Florin Cîțu despre like-urile din Vietnam și Rusia venite pe pagina sa de Facebook: ”E evident un atac”

Premierul interimar Florin Cîțu a vorbit despre sutele de like din Vietnam și Rusia venite pe pagina sa de Facebook.
08.11.2021 | 21:08
Ce spune Florin Citu despre likeurile din Vietnam si Rusia venite pe pagina sa de Facebook E evident un atac
Ce spune Florin Cîțu despre like-urile din Vietnam și Rusia venite pe pagina sa de Facebook: ”E evident un atac”. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că popularitatea sa în rândul românilor, potrivit sondajelor, este la un nivel extrem de scăzut, premierul demis Florin Cîțu a adunat foarte multe like-uri la ultimele postări pe pagina sa de Facebook.

S-a observat însă că foarte mulți dintre cei care au apreciat postările liderului PNL sunt din Asia (Vietnam) sau din țările ex-sovietice.

ADVERTISEMENT

Acest fenomen ciudat al aprecierilor venite din aceste zone a fost comentat, luni, de premierul interimar. Acesta spune că este victima unui atac și oferă explicații în acest sens.

Florin Cîțu, despre sutele de like-uri pe Facebook venite din Vietnam și Rusia: ”Este evident că a fost un atac”

La câteva zile după ce presa din țară a scris despre o presupusă ”fermă de like-uri” pornind de la aprecierile la postările sale venite din partea unor conturi false, aparent ruseşti şi vietnameze, premierul interimar a reacționat.

ADVERTISEMENT

Florin Cîțu spune că este vorba evident de ”un atac” şi a susținut că ”se observă cu ochiul liber că majoritatea reacţiilor venite din ferme sunt negative, nu pozitive”.

”Nu înțeleg cum o astfel de informație a fost preluată de toată presa arătând cu degetul spre PNL. Se observă cu ochiul liber că majoritatea reacțiilor venite din ferme sunt negative, nu pozitive.

ADVERTISEMENT

Este evident că a fost un atac. O aşa denaturare a faptelor în media este inacceptabilă, pentru propriul public în primul rând, dar ne-am obişnuit cu astfel de mistificări”, a declarat luni şeful Executivului, conform Ziare.com.

Florin Cîțu, ironiza de Vlad Voiculescu

În weekend, Florin Cîţu a fost acuzat în spaţiul public că și-ar cumpăra like-uri, pornind de la faptul că una dintre postările în care el vorbea despre negocierile pentru formarea Guvernului a adunat numeroase aprecieri, majoritatea având la origine conturi ruseşti sau vietnameze.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, dar și alți politicieni și figuri cunoscute din spațiul public, îl acuză pe Cîțu că, în acest fel, își cumpără like-urile pe Facebook, pentru a sugera în mod fals că se bucură de simpatie și popularitate.

”Relaxat sâmbătă dimineaţa, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câştigătoare, urmaşul Brătienilor, cel mai mare duşman al PSD. Pare că premierul demis al ţării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internaţional rupe! Atât în spaţiul ex-sovietic cât şi în Vietnam!”, a scris Voiculescu în online.

Fostul ministru a atașat postării şi un clip video cu reacţiil la postarea lui Florin Cîţu. La postarea lui Voiculescu au venit alte ironii la adresa lui Cîțu din partea unor politicieni și figuri care au cochetat cu lumea politică, precum Liviu Iolu sau Sebastian Lăzăroiu.

ADVERTISEMENT