Life

Ce spune Mihai Bendeac despre venirea la Pro TV. Cu ce se ocupă după ce a plecat de la iUmor

Ce a declarat Mihai Bendeac despre contractul cu Pro TV. Ce face vedeta după ce a renunțat la postul de jurat de la iUmor.
14.03.2023 | 16:39
Ce spune Mihai Bendeac despre venirea la Pro TV Cu ce se ocupa dupa ce a plecat de la iUmor
Ce a declarat Mihai Bendeac despre contractul cu Pro TV. Ce face vedeta după ce a renunțat la postul de jurat de la iUmor. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce spune actorul în vârstă de 40 de ani despre venirea la Pro TV. Cu ce ocupă protagonistul din serialul Băieți de oraș după ce a plecat de la iUmor, dar și ce alte proiecte pregătește perioada aceasta pe plan profesional.

Ce a declarat Mihai Bendeac despre contractul cu Pro TV. Ce face vedeta după ce a renunțat la postul de jurat de la iUmor

Mihai Bendeac a făcut primele declarații despre contractul cu Pro TV pe care l-a semnat în urmă cu ceva vreme. Fostul jurat de la iUmor a dezvăluit că pregătește două filme și o carte și este foarte activ pe scena teatrului.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul actor a evitat să discute deschis despre funcția pe care o va ocupa la postul de televiziune din Pache Protopopescu. A preferat să vorbească despre ceea ce face în prezent și unde poate fi urmărit de fanii săi.

„Este un subiect despre care nu pot vorbi în acest moment. Sunt excepțional de bine. Lumea mă poate vedea la teatru și prin toată țara, că merg peste tot. În prezent, pregătesc două filme și o carte.

ADVERTISEMENT

Filmele le fac eu, ca și concept, scenariu. De-a lungul timpului am făcut seriale, scatch-uri, dar filme până acuma nu. De aceea sunt și foarte emoționant.  Primul dintre filme e gata ca și scenariu, al doilea e la jumătate.

Ar trebui să intre în producție cam într-o lună. Probabil premierea primului film ar putea fi chiar de ziua mea, anul viitor. E un film de epocă, prima parodie românească. Subiectul e unul de actualitate, jocurile de noroc”, a spus actorul pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mihai Bendeac, rol principal într-un film românesc

Mihai Bendeac a mai precizat în același interviu că joacă un rol principal într-un film românesc. Actorul se va afla în postura unui tip care se află într-o situație dramatică din punct de vedere financiar, dar care vrea să se însoare.

Femeia pe care vrea să o ia de soție este foarte urâtă și rea, dar extrem de bogată, în viața reală vedeta subliniind că nu este genul de persoană care să alerge după bani. În plus, artistul spune că trăiește cu foarte puține finanțe.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Mihai Bendeac susține că a cunoscut foarte multe domnișoare dezinteresate de latura financiară, însă în momentul de față nu există nicio iubită care să-i fie alături și sprijin în tot ceea ce face.

ADVERTISEMENT