Life

Ce spune tatăl lui Jador despre conflictul dintre fiul său și Maria Lungu de la Survivor All Stars: ”Nu a făcut nimic intenționat”

Tatăl lui Jador intervine și vorbește despre conflictul dintre fiul său și Maria Lungu de la Survivor All Stars. Ce spune acesta?
26.01.2024 | 15:15
Ce spune tatal lui Jador despre conflictul dintre fiul sau si Maria Lungu de la Survivor All Stars Nu a facut nimic intentionat
Ce spune tatăl lui Jador despre scandalul dintre fiul său și Maria Lungu de la Survivor All Stars. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Survivor All Stars deja predomină tensiunile. Iar cel mai recent scandal a fost cel dintre Maria Lungu și Jador. Artistul a surprins-o pe aceasta, iar ce a urmat apoi a fost complet neașteptat.

Ce spune tatăl lui Jador despre scandalul dintre fiul său și Maria Lungu de la Survivor All Stars

Survivor All Stars este în plină desfășurare, iar fiecare ediție în parte aduce surprizele sale. Limitele concurenților, atât cele fizice cât și cele psihice sunt testate, astfel că nu de puține ori se poate ajunge și la mici conflicte.

ADVERTISEMENT

Asta s-a întâmplat și între Jador și Maria Lungu. De la o simplă glumă, spune tatăl artistului, s-a ajuns la cu totul altceva. Amintim că Jador a mai făcut și alte gesturi la Survivor All Stars, care nu au fost privite cu ochi buni de unii concurenți.

Referitor la actuala situație, Faimosul a luat-o prin surprindere pe Maria Lungu, aruncând-o în apă. Drept rezultat, aceasta a început să plângă. Din fața ecranelor însă se vede cu totul altceva, iar asta o confirmă chiar tatăl lui Jador.

ADVERTISEMENT

Romeo Dumitrache a fost contactat de cei de la click.ro. El spune că urmărește Survivor All Stars constant, având în vedere că fiul său este acolo. Totodată, acesta a dezvăluit și că Jador a plecat hotărât să ia premiul cel mare.

În ceea ce privește scandalul dintre Jador și Maria Lungu, tatăl artistului spune că totul a fost doar o glumă. Mai exact, Faimosul nu ar fi făcut nimic intenționat. De cealaltă parte, nu ar fi nici vina Mariei Lungu.

ADVERTISEMENT

„Mă uit de fiecare dată la emisiune, cum să nu. Fiul meu a plecat acolo cu gândul să ia marele trofeu. Așa a fost de mic, de când îl știu, un băiat care să își depășească limitele…să facă și ce nu poate să facă. Cât privește acea situație în care Jador a luat-o pe Maria în brațe și a aruncat-o în apă eu zic că el a vrut să facă doar o glumă, nu a făcut nimic intenționat.

Am impresia că ea era deja lovită la acel picior de pe traseu. Eu așa țin minte. Că avuse un cârcel. Nici Maria nu a făcut nimic intenționat sau cu o strategie anume. Este fată, este mai sensibilă”, a spus pentru Click! Romeo Dumitrache, tatăl lui Jador.

ADVERTISEMENT

Ce vrea să facă artistul dacă va câștiga premiul cel mare

Printre altele, bărbatul a vorbit și despre planurile fiului său după Survivor All Stars. Se pare că Jador a știut din prima pentru ce pleacă în Republica Dominicană, dar și ce va face mai departe.

Romeo Dumitrache spune că fiul său vrea să câștige premiul cel mare. Mai departe, banii ar urma să meargă către oamenii săraci. În rest, dezvăluie bărbatul, Jador este sufletist și nu are nevoie de altceva.

„Când a plecat de acasă ne-a zis că dacă o să câștige marele premiu o să dea toți banii la copiii săraci. Nu vrea casă să își ia pentru că are case. El e un băiat foarte sufletist”, a mai adăugat tatăl artistului.

ADVERTISEMENT