Life

Jador, gest șocant la Survivor România All Stars. Ce i-a făcut unei concurente de la Războinici

Jador, situație controversată la Survivor All Stars România. Gestul manelistului i-a lăsat pe colegii lui din echipă fără cuvinte
17.01.2024 | 07:43
Jador gest socant la Survivor Romania All Stars Ce ia facut unei concurente de la Razboinici
Jador i-a uimit pe colegii săi de la Survivor All Stars. Sursa foto: captură video PRO TV
ADVERTISEMENT

Ieri seară, Survivor România All Stars a avut marea premieră pe PRO TV. Fanii au așteptat cu sufletul la gură acest moment, mai ales că este un sezon dedicat celor mai buni concurenți din toate timpurile. Printre ei se numără și Jador care a reușit să atragă atenția tuturor încă din primul episod.

Jador și echipa sa au pierdut prima probă de la Survivor All Stars

Jador este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi din țară. Odată cu participarea lui la Survivor România, publicul său a devenit mult mai numeros. Cei de acasă au apreciat curajul său de a pleca în Republica Dominicană și de a lupta pentru supraviețuire.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, artistul și-a luat inima în dinți și a acceptat să facă acest pas pentru a doua oară. Jador este concurent la Survivor All Stars, sezonul dedicat celor mai buni concurenți din toate timpurile.

Aseară a fost difuzat primul episod al acestui sezon, iar probele pentru concurenți nu au fost deloc unele ușoare. Jungla a arătat că este la fel de dură cu ambele echipe și că doar cel mai bun va pleca acasă cu marele premiu.

ADVERTISEMENT

Probele pentru Faimoși și Războinici au început cu primul joc pentru provizii. Condițiile vitrege din junglă sunt foarte dure, așa că ambele echipe trebuie să lupte dacă vor să aibă parte de mâncare și cazare.

Manelistul, gest controversat la adresa adversarei sale de la Războinici

Din păcate, pentru Jador debutul nu a fost tocmai unul bun. Daniel Pavel, prezentatorul Survivor All Stars i-a atras atenția manelistului că din cauza sa, echipa Faimoșilor a pierdut lupta în fața Războinicilor.

ADVERTISEMENT
jador lola survivor all stars
Jador și Lola, situație controversată la Survivor All Stars. Sursa foto: captură video PRO TV

În acel moment, manelistul a simțit nevoia să își ceară scuze în fața colegilor din echipă. Însă, la scurt timp, a intervenit Lola din echipa Războinicilor. Aceasta i-a cerut lui Jador să aibă mai mult respect atunci când vorbește cineva și să tacă.

”Ai bunul simț, în momentul în care vorbește cineva, te rog eu, gurița mică!”, i-a spus Lola adversarului său din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

Însă, în momentul în care Lola îi cere lui Jador să se apropie pentru a-i spune ceva la ureche, manelistul a recurs la un gest pe care nu l-a preconizat nimeni. Fără să stea prea mult pe gânduri, aceasta a pupat-o pe Lola.

Lupta pentru supraviețuire continuă, căci jocurile și probele abia au început. Jungla din Republica Dominicană are multe surprize pentru concurenții de la Survivor All Stars.

ADVERTISEMENT