Life

Cine câștigă Survivor All Stars? Ada Dumitru pariază pe Războinici

Ada Dumitru, faimoasa din sezonul 4 de la Survivor, a vorbit despre experiența acestui show nebun, dar și pe cine susține la All Stars.
25.01.2024 | 17:30
Cine castiga Survivor All Stars Ada Dumitru pariaza pe Razboinici
Ada Dumitru, totul despre Survivor România. Pe cine susține la All Stars. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ada Dumitru ar fi dornică să revină la Survivor, însă are o condiție clară pentru o nouă posibilă participare: să nu fie cu probe sportive! Actrița a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, pe cine susține în ediția All Stars, dar și ce telespectatorii nu reușesc să înțeleagă 100% din aventura pe care participanții o trăiesc în Dominicană.

Ada Dumitru ar vrea din nou la Survivor, dar cu o condiție: fără probe sportive

Întrebată despre show-ul din care a făcut parte, Ada Dumitru a devenit, brusc, melancolică. Ne-a zis că abia la Survivor a început să vadă viața cu alți ochi. Până să ajungă în concursul de la PRO TV, Ada era destul de superficială. Abia acolo a început să își dea seama câte lucruri fac sens în viața ei, învățând să se bucure de chestii care pot părea banale pentru majoritatea.

ADVERTISEMENT

Când a plecat de la Survivor România, Ada Dumitru era convinsă că n-are să mai pășească vreodată acolo. Timpul a trecut, iar Ada Dumitru și-a schimbat optica. Acum, privind în urmă, realizează cât de mult au însemnat cele trei luni petrecute în jungla din Dominicană. Pentru ea au fost de-a dreptul transformatoare!

„Când am iesit din Survivor mi-am zis că niciodată n-o să mă mai întorc acolo. Cu cât a trecut timpul, cu atât mi-am dat seama cât de speciale au fost alea trei luni. Se simte ca un vis dintr-o altă viață. M-ar încânta ideea să mai trăiesc Survivor, dar cu `pas` la partea sportivă dacă se poate (râde, n. red.)”, a declarat Ada Dumitru, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ada a comentat puțin și cum vede acest sezon, dar mai ales pe cine susține. Ștefania Stănilă continuă să fie faimoasa pe care o admiră, cele două făcând parte din aceeași echipă în sezonul 4. Ada Dumitru îl apreciază și pe Alex Delea.  La All Stars, i-a atras atenția și cealaltă Ștefania, tânăra din tabăra albastră.

Pe cine susține Ada la All Stars: „Acum am descoperit-o”

„Sezonul ăsta e nebun rău pe plan social. Nu apuc să văd live că sunt mereu pe drumuri, dar mă uit pe Voyo, sunt mult prea curioasă ca să ratez. Vreau să pariez pe oameni dragi, cu bună educație și carismă.

ADVERTISEMENT

Pentru mine ei sunt Stefania Stănilă și Alex Delea. Și acum am descoperit-o și pe Stefania de la Războinici. Sincer, îmi place foarte mult. Mi se pare o tipă foarte smart”, ne-a spus Ada Dumitru.

Actrița din serialul american „The Pack” ne-a povestit, în continuare, cât de mult a schimbat-o pe ea experiența de la Survivor. Condițiile din Dominicană au fost crunte, iar situațiile în care a fost pusă au redus-o, zice ea, la condiția de primată!

ADVERTISEMENT

Ce nu poate realiza lumea din fața micilor ecrane: „Am atins cel mai jos prag al ființei”

„M-a schimbat enorm. Înainte de Survivor, eram un om mult mai superficial, trăiam cumva într-o realitate suspendată fără să mă bucur de prezent. La Survivor am atins cel mai jos prag al ființei, am atins pragul ăla de animal, de primată. Este aproape imposibil să explici în cuvinte si nu știu dacă cineva a reușit, d-asta ne rezumăm toți la `te descoperi`.

Când ajungi la o extremă atât de agresivă în afara zonei de confort, abia atunci viața face sens. Abia atunci un apus face sens, un ciripit de pasăre, sunetul de valuri, gustul orezului. Hai că m-a luat melancolia. Da, Survivor dă cu sufletul tău de toți pereții ca după să fie de o mie de ori mai puternic”, a adăugat Ada Dumitru, în exclusivitate pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT