News

Ce spunea părintele Visarion Alexa despre trădare, femei și familie. Spovedania preotului acuzat de abuzuri. Video

Cu doar câteva luni în urmă, părintele Visarion Alexa vorbea, într-un interviu, despre trădare, femei și familie. Spovedania preotului acuzat de abuzuri sexuale.
25.09.2022 | 15:36
Ce spunea parintele Visarion Alexa despre tradare femei si familie Spovedania preotului acuzat de abuzuri Video
Visarion Alexa, spovedanie în luna comiterii abuzurilor. Ce spunea părintele despre femei și familie. Sursa foto: evz.ro
ADVERTISEMENT

Cunoscutul părinte Visarion Alexa, parohul Bisericii ”Pogorârea Sfântului Duh” – Militari (București) este acuzat din mai multe direcții de comiterea unor fapte de abuzuri sexuale.

Visarion Alexa, spovedanie în luna comiterii abuzurilor. Ce spunea părintele despre femei și familie

Mai multe femei au ieșit public cu dovezi care îl incriminează pe preot. În fața anchetatorilor, acesta și-a recunoscut faptele. Momentan, părintele se află sub control judiciar pentru 60 de zile.

ADVERTISEMENT

În perioada în care comitea unele dintre abuzuri, preotul din Capitală oferea un amplu interviu TV. Preotul mărturisea că prin spovedanie e important să facem pace cu tot omul. Visarion Alexa mai vorbea în acest material despre păcat, trădare, femei și familie.

Întrebat despre semnificația păcatului, preotul spunea: ”Păcatul este o ratare. Omul niciodată nu s-a străduit să învețe, să controleze ceea ce se întâmplă cu el. Suntem, chiar dacă avem 40 – 45 de ani, ca niște copii care se dau cu fundul de pământ pentru că vreau jucării.

ADVERTISEMENT

Trădarea este la modă, să știți. În politică, în viața personală… Trădezi colegi la serviciu, te vinzi, îi vinzi… e un comportament aproape firesc în societate.”, a marturisit Visarion Alexa, conform Star Popular.

Preotul acuzat de abuz sexual, despre familie: ”E o icoană”

În spovedania sa televizată, Visarion Alexa, cel care a recunoscut discuțiile nelalocul lor cu mai multe femei, lăuda instituția familiei.

ADVERTISEMENT

”Familia e o icoană. Un om care trăiește în casă cu soție, cu soț, cu familie, cu copii. Viața e plină de jerfă. Să pui masa copiilor, să le fie lor bine, să doarmă, să se odihnească…

Căsătoria nu e doar o emoție și o atracție, este o cale. E o filozofie de viață, e o practică, e un set de valori. E ca și cum ai practica arte marțiale. E o artă”, spunea părintele.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește rolul rolul femeii în familie, Visarion Alexa a prezentat o statistică alarmantă care spune că, le fiecare 60 de secunde, o femeie ia bătaie în România. Preotul spune că în niciun caz femeile nu trebuie tratate astfel.

(Cum ar trebuie să fie rolul femeii într-o familie?) ”Supusă și să ia bătaie de la soțul ei.. Doamne ferește, dar așa se întâmplă în România. La 60 de secunde, o femeie ia bătaie în România. Astea sunt statisticile. Vă dați seama, cum ar trebuie să fie o femeie, în niciun caz așa”, mai adaugă preotul.

ADVERTISEMENT