News

Preotul Visarion Alexa seducea enoriașele cu citate din opera lui Emil Cioran. Dezvăluirile unei victime. ”În iubire ne gustăm”

Dezvăluiri noi despre modul în care preotul Visarion Alexa se comporta cu enoriașele. Totul s-ar fi întâmplat în 2016 sau 2017.
23.09.2022 | 22:08
Acuzații noi la adresa preotului Visarion Alexa. Foto: facebook.com/Visarion-Alexa – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Într-o postare pe Facebook au fost dezvăluite câteva conversații care arată modul în care preotul Visarion Alexa încerca să convingă o altă femeie să cedeze în fața avansurilor sale.

Încă o femeie îl acuză pe preotul Visarion Alexa

Astfel, Nidelea Vaia Nicoleta a publicat pe pagina ei de Facebook dezvăluirile uneia dintre victimele preotului Visarion Alexa, care a recunoscut recent că a agresat sexual o femeie.

ADVERTISEMENT

CONVERSATIE Pr. VISARION ALEXA-VICTIMA. Ea, noua, care mi-a scris și singura care a decis că dorește să facă publice insistențele părintelui, pentru a arăta că presiunea pusă pe victimă era infernală.

‘Sunt una dintre victime, una care a mai găsit resurse să lupte. Vă rog să publicați aceste mesaje ca să se vadă modul în care acționa părintele Visarion, că nu victima îi făcea avansuri. Două luni m-a asaltat cu mesaje ca acestea.

ADVERTISEMENT

Două luni în care am căzut psihic cumplit. Am mers la biserică să vorbim, în urma insistențelor și m-a sărutat în colțul gurii, fără voia mea‘”, se arată în mesajul postat de Nidelea Vaia Nicoleta pe Facebook.

S-a știut și nu au fost luate măsuri?

Mai departe, victima susține că după acest incident nu a mai venit la biserica în care slujea preotul care îi mărturisea că se gândește intens la ea. Femeia a mai precizat că s-a adresat fostului purtător de cuvând al Mitropoliei, dar acuzațiile sale au fost ignorate.

ADVERTISEMENT

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu 5, 6 ani. În mesajul care a însoțit capturile foto cu o parte a conversațiilor dintre ea și preot, enoriașa a subliniat că Visarion Alexa insista până își atingea scopul.

De asemenea, presupusa victimă a completat că mesajele primite de la preot au afectat-o psihic și a avut nevoie de mult timp pentru a-și reveni.

ADVERTISEMENT

Altfel, cu privire la scandalul în care este implicat Visarion Alexa, a comentat și Dan Negru. Vedeta de la Kanal D a spus că frauda, abuzul și păcatul sunt ale fiecăruia în parte. Mai departe puteți citi reacția neașteptată avută de Dan Negru în scandalul sexual al preotului Visarion Alexa.

 

ADVERTISEMENT