Life

Ce știu, de fapt, americanii despre România. Răspunsurile care te vor face să râzi până la lacrimi

Dacă românii știu câte ceva despre Statele Unite, ce cred însă americanii despre România? Unele răspunsuri sunt de-a dreptul savuroase.
23.01.2023 | 22:04
Ce stiu de fapt americanii despre Romania Raspunsurile care te vor face sa razi pana la lacrimi
Ce cred, de fapt, americanii despre România. Sursă foto: captură YouTube, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un cunoscut vlogger din România a plecat în Los Angeles și a profitat de moment pentru a afla ce cred unii americani despre România.

Ce știu americanii despre România

Răspunsurile date de cea mai mare parte dintre cei intervievați sunt complet neașteptate. Întrebarea vlogger-ului a fost una cât se poate de simplă.

ADVERTISEMENT

”Ce știți despre România?”, a fost întrebarea, iar unii americani au spus că România e Roma, în timp ce alții nici măcar nu au mai auzit vreodată numele țării.

”Da. Am fost acolo vara trecută. Totul a fost foarte drăguț. Am fost peste tot… lacul Como, Roma…”, a fost răspunsul unei americance.

ADVERTISEMENT

Vloggerul i-a explicat mai apoi că România este o țară, iar Roma este capitala Italiei, însă respectiva femeie nu a părut chiar atât de dezamăgită de greșeala făcută.

De cealaltă parte, o altă femeie spunea că știe ce este România, însă nu a putut să explice prea multe, în timp ce un bărbat a avut mai mare succes.

ADVERTISEMENT

Acesta a făcut legătura dintre Dracula și România, deci până acum, o singură persoană a reușit să dea un răspuns cât de cât de ”corect”.

Au fost și persoane care au asociat România cu ”gimnastica”, cel mai probabil datorită Nadiei Comăneci, care de altfel trăiește în Statele Unite de ani buni.

ADVERTISEMENT

Ce cred americanii despre România? Este ”țara care se află în război cu Rusia”

Au existat însă și contraziceri în timpul micului interviu din Los Angeles. În timp ce o americancă spunea că Nadia Comăneci este din România și este extrem de talentată, soțul ei spunea că faimoasa gimnastă este, de fapt, din Rusia.

Iar acesta a fost doar începutul. Pentru că despre războiul din Ucraina se vorbește în toate colțurile lumii, evident că și americanii au auzit despre acest lucru.

Interesant este însă ce informații știu aceștia. O altă persoană care a fost intervievată de vlogger-ul Român a dezvăluit că el credea că România este țara care se află în război cu Rusia și nicidecum Ucraina.

De asemenea, au fost și persoane care nici măcar nu știau pe ce continent se află România. Alți participanți în schimb nu știau dacă România este sau nu o țară, iar restul părerilor sunt de asemenea hilare.

ADVERTISEMENT