Fotbal intern

Ce strategie are U Craiova ca să-l ia pe Juan Camara de la Dinamo! Exclusiv

25.12.2020 | 12:30
Ce strategie are U Craiova ca sal ia pe Juan Camara de la Dinamo Exclusiv
ADVERTISEMENT

U Craiova a terminat pe locul 2 turul campionatului, iar oficialii clubului din Bănie pregătesc deja strategia pentru campania de transferuri din iarnă. FANATIK îţi prezintă modul prin care vicecampioana României vrea să-l ia pe Juan Camara de la Dinamo.

La finalul meciului CFR Cluj – U Craiova 0-0, Mihai Rotaru, patronul formaţiei din Băniei, a dezvăluit că a vrut să transfere un fotbalist de la Dinamo, însă conducătorii spanioli ai clubului “alb-roşu” au refuzat oferta venită de la Ştiinţa.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că U Craiova a pregătit strategia prin care să-l aducă pe Juan Camara de la Dinamo. Un amănunt extrem de important, conducătorii clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare îl pot pierde pe jucătorul spaniol şi nu vor putea face nimic în această privinţă.

Cum vrea să-l ia U Craiova pe Juan Camara de la Dinamo

Din informaţiile FANATIK, U Craiova vrea să preia împrumutul lui Juan Camara de la Jagiellonia Bialystok. Polonezii l-au împrumutat pe mijlocaşul stânga de 24 de ani la Dinamo până la finalul sezonului, iar jucătorul s-ar putea întoarce în Polonia încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

Juan Camara, la fel ca restul jucătorilor de la Dinamo, este neplătit de când a ajuns în Şoseaua Ştefan cel Mare. În aceste condiţii, fotbalistul se poate întoarce la Jagiellonia, iar U Craiova a intrat pe această pistă, conform prosport.ro, şi vrea să-l aducă în Bănie până la finalul actualului sezon.

Oficialii Universităţii Craiova au “ameninţat-o” pe Dinamo deja

Dacă în trecut transferurile pe axa U Craiova-Dinamo se făceau în sensul Bănie-Bucureşti, oficialii Ştiinţei au dat startul la schimbarea trendului. Marcel Popescu, preşedintele oltenilor, a anunţat că Dan Nistor nu va fi singurul fotbalist important al “câinilor” care va ajunge în tricoul “alb-albastru”.

ADVERTISEMENT

“Dan Nistor e primul căpitan al lui Dinamo luat de Craiova, dar nu ultimul. Lumea a fost obișnuită ca Dinamo și FCSB, inițial Steaua, să ia mulți jucători după criteriul bunului plac. Raportul de forţe s-a schimbat acum. Se întâmplă ca jucători importanți de la echipe precum Dinamo să dorească să vină la Craiova”, spunea recent Marcel Popescu.

“Noi am făcut o ofertă oficială de 200.000 de euro către spanioli pentru un jucător de la Dinamo. Au spus că nu vor să vânda către noi și că suma e prea mică” – Mihai Rotaru după CFR Cluj – U Craiova 0-0

Juan Camara se află şi pe lista lui CFR Cluj

FANATIK a aflat că pe lângă Universitatea Craiova, interesată de Juan Camara este şi CFR Cluj. Mijlocaşul stânga a avut prestaţii bune în tricoul lui Dinamo şi ocupă locul 4 în clasamentul celor mai buni jucători ai “câinilor”, conform cifrelor InStat, cu un index de 251.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, Juan Camara a jucat 13 meciuri pentru Dinamo, reuşind să marcheze două goluri şi să ofere tot atâtea pase decisive. Anterior, spaniolul a mai bifat trei prezenţe la Jagiellonia Bialystok înainte să ajungă în România.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Camara

  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 1,91 este cota pentru “1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: