Life

Ce studii are Cătălin Scărlătescu. Cum a ajuns, de fapt, bucătar, juratul Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai de renume bucătari din România. El este totodată și jurat al emisiunii Chefi la Cuțite de la Antena 1.
19.01.2023 | 23:01
Ce studii are Catalin Scarlatescu Cum a ajuns de fapt bucatar juratul Chefi la Cutite
Ce studii are Cătălin Scărlătescu de la Chefi la Cutite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Numele lui Cătălin Scărlătescu a devenit cunoscut publicului larg datorită emisiunilor culinare din care acesta a făcut parte.

Ce studii are Cătălin Scărlătescu, juratul de la Chefi la Cuțite

Atitudinea sa, ideile sale, dar și rețetele au ajuns la inimile publicului larg, iar Cătălin Scărlătescu se bucură acum de un succes uimitor.

ADVERTISEMENT

Fanii săi îl pot vedea acum și la America Express 2023, unde a plecat alături de iubita sa, Doina Teodoru. 

Cum a ajuns însă Cătălin Scărlătescu bucătar și ce studii are acesta? Juratul Chefi la Cuțite și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de la vârsta de 16 ani, drept urmare, a făcut tot posibilul să își îndeplinească acest vis.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu nu s-a mai concentrat chiar atât de mult pe școală, iar tot timpul l-a dedicat bucătăriei. Acesta este și motivul pentru care juratul Chefi la Cuțite nu are nici măcar examenul de Bacalaureat luat.

Acest lucru nu i-a stat însă în calea succesului. Prima oară, Cătălin Scărlătescu a lucrat ca și curier într-un hotel de pe litoralul românesc, iar doi ani mai târziu s-a apucat de curățenie și de manipularea mărfii.

ADVERTISEMENT

Iată că norocul avea să îi surâdă ceva timp mai târziu, când a ajuns într-o bucătărie unde curăța legume. Mai apoi, Cătălin Scărlătescu a decis să facă un pas în față și să plece pe mare, pe un vapor cargo.

Cum a ajuns Cătălin Scărlătescu să devină bucătar

Nu a fost bucătar, ci stewart pe nava respectivă, însă după ce s-a întors în țară a decis să își urmeze în final pasiunea. A plecat în Germania, unde s-a angajat la un restaurant, iar acolo și-a petrecut ani buni din viață.

ADVERTISEMENT

În final a revenit în România, cu mai multă experiență, devenind bucătarul șef al restaurantului Angels. De asemenea, el a fost și manager executiv la Museum și copartener la restaurantul „Il Gabero Rosso”.

După ce a adunat suficientă experiență și a reușit să își strângă și niște bani, chef Cătălin Scărlătescu și-a deschis propriul restaurant în București. 

Mai târziu, avea să debuteze și în televiziune. Prima oară l-am putut vedea la Pro Tv, alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, tot în postura de jurat.

Mai apoi, cei trei au ajuns la Antena 1, la super show-ul culinar Chefi la Cuțite, care a devenit extrem de apreciat de publicul larg.

Cătălin Scărlătescu a mai primit și alte propuneri, cea mai recentă fiind America Express 2023, tot de la Antena 1, unde a plecat alături de iubita sa, Doina Teodoru, hotărât să câștige.

ADVERTISEMENT