Life

Ce studii are Ernest, care a prezentat faimoasa emisiune Ochii din umbră. Trebuia să fie inginer

Ce studii are Ernest, care a prezentat faimoasa emisiune Ochii din umbră. Acesta a făcut o facultate și trebuia să fie inginer.
27.10.2022 | 19:14
Ce studii are Ernest care a prezentat faimoasa emisiune Ochii din umbra Trebuia sa fie inginer
Ce studii are Ernest, care a prezentat faimoasa emisiune Ochii din umbră. foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Ce studii are Ernest, prezentatorul de la Ochii din umbră și Trădați în dragoste. Acesta a terminat o facultate și trebuia să fie inginer!

Ce studii are Ernest, care a prezentat faimoasa emisiune Ochii din umbră

Ernest Francisc Takacs, care a devenit celebru după apariția emisiunii Trădați în dragoste, trebuia să aibă o cu totul altă meserie.

ADVERTISEMENT

Ernest a făcut Facultatea de Automatica și Calculatoare din Universitatea Petroșani, orașul unde s-a și născut. Astfel, prezentatorul de la faimoasa emisiune Ochii din umbră trebuia să fie inginer automatist și să urmeze această carieră.

În schimb, teoria nu s-a potrivit deloc cu practica, iar Ernest a ajuns să fie unul dintre cei mai faimoși prezentatori de reality-show de la noi din țară, relatează Ok Magazine.

ADVERTISEMENT

„Ca formare profesională sunt inginer automatist. Practic ar trebui să știu cu plăcile de bază și circuitele electronice. Dar una este ce-ai studiat în facultate și partea de teorie, și alta partea de practică”, a spus Ernest pentru sursa citată.

Ernest a fost la psihologi pentru a învăța cum să „dezamorseze” conflicte

Tocmai pentru că trebuia să prezinte astfel de formate, cu oameni trădați și înșelați, prezentatorul emisiunii de la Kanal D a mers la diverși psihologi pentru a putea înțelege mai bine problemele cu care se confruntă oamenii din emisiunile sale.

ADVERTISEMENT

Deja sunt 20 de ani de când Ernest este în lumina reflectoarelor și prezintă aceste emisiuni de succes, de la Trădați în dragoste, la Ochii și umbră, și acum În căutarea adevărului.

Acesta a mărturisit că a deprins elemente de psihologie în tot acest timp cât a lucrat cu oamenii.

ADVERTISEMENT

 Cât despre psihologie, de 20 de ani făcând treaba pe care o fac și interacționând cu atâția oameni și trecând prin atâtea situații și atâtea spețe, am căpătat o anumită deprindere.

Nu mă feresc să spun asta; am fost din proprie inițiativă în cabinetele unor psihologi în ideea de a mă documenta pentru aceste emisiuni, având niște topicuri de bază, legate de infidelitate, încrederea în sine și alte probleme concrete ale oamenilor, în general”, a povestit acesta.

Ernest este un familist convins, cu o soție iubitoare și un fiu care are deja opt ani.

ADVERTISEMENT