Life

Probleme pentru Ionut Iftimoaie la Survivor România 2023. Daniel Pavel i-a dat o veste tristă chiar la Consiliul de eliminare

O nouă lovitură pentru Faimoși. După ce Sebastian Dobrincu a renunțat la competiție din cauza problemelor medicale, acum Ionuț Iftimoaie se află într-o situație dificilă.
25.01.2023 | 23:04
Probleme pentru Ionut Iftimoaie la Survivor Romania 2023 Daniel Pavel ia dat o veste trista chiar la Consiliul de eliminare
Probleme pentru Ionut Iftimoaie la Survivor România 2023. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se anunță o seară de foc pentru echipa Războinicilor la Survivor România. Un concurent va pleca acasă, iar numele lui îl vom afla în doar câteva momente.

Ionuț Iftimoaie nu va mai intra pe traseu la Survivor România

Până atunci însă, nici Faimoșii nu o duc prea bine în ediția de miercuri, 25 ianuarie. Ionuț Iftimoaie s-a accidentat pe traseu în urmă cu câteva ediții și se pare că problema este una destul de gravă.

ADVERTISEMENT

Chiar înainte să înceapă Consiliul de Eliminare de la Survivor România, Daniel Pavel a dat vestea tristă. Prezentatorul show-ului a anunțat că Ionuț Iftimoaie nu va mai intra pe traseu.

Mai exact, se pare că acesta s-a accidentat la degetul mare de la mâna stângă și are nevoie de o îngrijire deosebită. Până când se va recupera, Ionuț Iftimoaie va sta departe de trasee, însă nu se retrage din competiție, așa cum s-a întâmplat în cazul lui Sebastian Dobrincu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Iftimoaie a recunoscut că este pus într-o postură extrem de dificilă, însă chiar și așa, speră că va putea să își ajute echipa în continuare, pe anumite trasee.

Ce a pățit Ionuț Iftimoaie la Survivor România

De asemenea, el a mai adăugat că va fi foarte atent, astfel încât recuperarea să fie una cât se poate de rapidă.

ADVERTISEMENT

”În urmă cu câteva jocuri acele butoaie minunate care ne-au dat atât de mult de furcă, în momentul în care am greșit traseul mi-a accidentat degetul mare de la mâna stângă.

Sper că și cu mâna în ghips să pot să ajut echipa. Survivor este despre supraviețuire. 

Vreau ca să contribui și să particip la jocurile care o să îmi permită să aduc un aport echipei, mai ales pentru jocurile de provizii, avem nevoie de mâncare și mai ales jocul pentru imunitate. Sunt un luptător (…) iar lupta continuă”, a spus Ionuț Iftimoaie, referitor la accidentarea sa.

ADVERTISEMENT

Amintim că în urmă cu câteva ediții, Sebastian Dobrincu s-a accidentat pe traseu la una dintre probe, însă în cazul său, lucrurile au fost cu mult mai grave.

Faimosul a apărut în cârje alături de colegii săi, iar mai apoi, Daniel Pavel a confirmat faptul că acesta are nevoie de o intervenție urgentă, motiv pentru care Sebastian Dobrincu s-a întors acasă.

Deși era dezamăgit de acest lucru, Faimosul a decis să își pună sănătatea pe primul loc.

ADVERTISEMENT