News

Ce sumă exorbitantă au achitat câțiva români la Mamaia. Nota i-a lăsat fără cuvinte. „Lăcomia și prostia se plătesc”

Află ce sumă exorbitantă au avut de plătit câțiva români în stațiunea Mamaia. Nota i-a lăsat fără cuvinte. „Lăcomia și prostia se plătesc”, a comentat cineva.
09.07.2022 | 15:23
Ce suma exorbitanta au achitat cativa romani la Mamaia Nota ia lasat fara cuvinte Lacomia si prostia se platesc
Cât a plătit un tourist pe o masă.
ADVERTISEMENT

Turiștii au parte de experiențe neplăcute în stațiunile de la Marea Neagră din România. Mulți dintre cei care ajung acolo își dau seama că mai bine își făceau o vacanță peste hotare la banii pe care îi cheltuie.

Ce sumă exorbitantă au achitat câțiva români la Mamaia. Nota i-a lăsat fără cuvinte. „Lăcomia și prostia se plătesc”

Turiștii se plâng că este foarte scump la mare, la noi. Cu toate acestea, abia găsești un șezlong pe plajă, în ciuda prețurilor. O notă de plată a stârnit numeroase controverse printre internauți.

ADVERTISEMENT

Toată lumea s-a arătat revoltată de prețurile de la parcare , la cazare, dar preparatele de pe litoralul românesc sunt la fel de scumpe.

De ce moare HoReCa din România. În Delta bate vântul, pe litoral abia găseșți un seslong ocupat, iar la zona de cearșafuri în loc de 100 de inși mai sunt 20. Jumătate dintre cârciumile de fițe s-au închis în orașele mari.

ADVERTISEMENT

Când ceri 100 de lei parcare pe zi pentru o mașină care nu valorează mai mult de 5000 lei, 10 euro pe un fel de mâncare care constă în niște cartofi congelați prăjiți și o bucată de carne aruncată pe un grătar și pe un șeslong chiria pe zi mai mult decât costă să ți-l iei de nou, meriți să fii în moarte clinică.
Nu vorbesc despre servicii, despre toxiinfecție alimentară și calitatea cazărilor, dar și modul cum interacționează personalul cu ține.

Până și cei mai slinosi cocalari s-au dus în Grecia sau Bulgaria, lăsând loc doar țăranilor din Cucuruzu cu “vaucier” de vacanță să mai mențină artificial în viață industria noastră de turism de pe litoral.

ADVERTISEMENT

Noroc cu aia care mai merg la Mamaia să spargă câteva sute de euro pe weekend, pentru că asta a mai rămas din litoralul românesc, o destinație de weekend.

Natural, când nu te adaptezi, și persiști în prostie și mizerie, mori.
Așa că țărână ușoară, HoReCa litoral 2022 și-apoi!
Postare preluată de la Nicky Sics”, se arată în postarea respectivă.

ADVERTISEMENT

Ce au comentat oamenii

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară. „ Felicitări românilor, încet, încet se deșteaptă, își dau seama că sunt furați din toate părțile, ce-i din Horeca vor să se îmbogățească în câteva luni, în care câștigă miliarde, s-au îmbogățit ca băieții deștepți din mafia politică românească, avem o țară de hoți calificați, ei sunt miliardari și prostimea moare de foame după 40 de ani de muncă i-ar ei freacă menta și au bani căcălău”, a scris cineva pe Facebook.

„Avioanele abia răzbesc să ducă românii în vacanță în străinătate. De ce? Pentru că acasă este nemeritat de scump”, scrie altcineva.

„Cu prețul ăsta, un om inteligent mănâncă o lună acasă”, a mai punctat o altă persoană.

„Din păcate așa este. Lăcomia și prostia se plătesc”, a afirmat o femeie.

”Îmi cer scuze la România că îmi petrec sejurul în Bulgaria, dar nu-mi permit să mai merg pe litoralul românesc. Este prea scump bă derbedeilor! Faliment drăguț!”, susține un bărbat foarte supărat.

„De-aia sunt așa “mici” prețurile, că le-a dat TVA de 5%.. și ei jupoaie pielea de pe turiști…”, a mai scris și un altul.

ADVERTISEMENT
Tags: