Life

Ce trebuia să facă Gina Pistol în timp ce filma pentru Asia Express și Chefi la cuțite. De asta nu a mai rezistat soția lui Smiley: „E foarte greu”

Gina Pistol a vorbit despre adevăratele motive care au determinat-o să renunțe la televiziune. Nu a mai spus asta până acum.
25.11.2023 | 22:46
Ce trebuia sa faca Gina Pistol in timp ce filma pentru Asia Express si Chefi la cutite De asta nu a mai rezistat sotia lui Smiley E foarte greu
Gina Pistol a spus adevărul despre renunțarea la televiziune. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol nu s-a mai abținut și a spus ce a împins-o, de fapt, să renunța Asia Express și Chefi la cuțite, deși avea un succes colosal. Vedeta a dezvăluit ca și-a dorit să petreacă mai mult cu familia, dar acum a devzăluit că acesta nu a fost singurul motiv.

Gina Pistol a dezvăluit de ce a plecat de la Antena 1

În urmă cu câteva luni, în plină glorie, Gina Pistol lua pe toată lumea prin surpindere și anunța că renunță definitiv la Asia Express și Chefi la cuțite. La momentul respectiv, vedeta mărturisea că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia.

ADVERTISEMENT

Josephine crește pe zi ce trece, iar prezentatoarea nu vrea să piardă etapele importante ale micuței. În același timp, Smiley are și el un program destul de încărcat, astfel că nu le era tocmai ușor să se sincronizeze.

Acesta, însă, nu a fost singurul motiv pentru care Gina a renunțat la colaborarea cu Antena 1. Invitată recent în podcastul lui Damian Drăghici, soția lui Smiley a dat cărțile pe față.

ADVERTISEMENT

Gina Pistol a explicat că în timpul anilor în care filma pentru cele două emisiuni prezentate acum de Irina Fodor, la care nu se mai uită, trebuie să facă un lucru foarte greu pentru ea.

„Acum fac terapie”

Mai exact, în fața camerelor de filmat, Gina Pistol trebuie să lase deoparte orice sentiment sau trăire personală. Vedeta trebuia să se dedice complet celor două proiecte și nu avea voie să se exteriorizeze.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă o bună perioadă nu a simțit că acest lucru o afectează, efectele au apărut, iar în prezent merge la terapie pentru a-și putea rezolva aceste probleme care s-au acumulat de-a lungul timpului.

„În anii în care am prezentat cele două emisiuni a fost minunat, dar eu 4-5 luni din an nu îmi aparţineam. Dacă eram supărată, tristă, nervoasă, că mă durea ceva, dacă eram supărată cu al meu, nu conta. Când intrăm în platou trebuia să fiu okay.

ADVERTISEMENT

Nu mi-am dat seama atunci de lucrurile astea. Acum fac terapie pentru a-mi rezolva toate problemele. E foarte greu să nu îţi poţi trăi emoţiile când le simţi. Eu le puneam într-un sertar şi aia era. Făcând asta 14 ore pe zi, luni de zile… Acum încerc să le rezolv pe toate”, a dezvăluit Gina Pistol, conform wowbiz.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: