News

Ce trebuie făcut atunci când intrăm în camera de hotel, înainte de a despacheta. Sfatul a devenit viral

O angajată din domeniul HoReCa dezvăluie ce trebuie făcut atunci când intrăm în camera de hotel, înainte de a despacheta.
16.11.2022 | 23:51
Ce trebuie facut atunci cand intram in camera de hotel inainte de a despacheta Sfatul a devenit viral
Sfaturi din HoReCa de la profesioniști. Foto: Tik Tok
ADVERTISEMENT

Videoclipul lui Halee Whiting a devenit viral pe rețelele de socializare, după ce proprietara unei companii de asistență pentru vânzări hoteliere în SUA a oferit mai multe sfaturi vitale turiștilor.

Videoclip viral cu sfaturi din interiorul HoReCA

Cu peste 5 milioane de vizualizări, videoclipul numit ”Cum să cauți ploșnițe într-un hotel” a fost apreciat de internauții din întreaga lume, potrivit Observatornews.ro.

ADVERTISEMENT

“Iată cum ar trebui să vă verificați camera de hotel înainte de a despacheta. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să te asiguri că în cameră este întuneric. Stingeți luminile, închideți orice jaluzele și folosiți lanterna de la telefon.

Și, în timp ce totul este stins, vei veni aici, sub pătură și vei verifica sub toate pliurile. De obicei, le place să stea în colțuri și în pliuri”, și-a început femeia seria de sfaturi gratuite.

ADVERTISEMENT
@haleewithaflair Replying to @nattiixxx How to check your Hotel Room #hotels #hoteltiktok #storytime #hotellife #roomtour #bedbugs #bedbugsinhotel ♬ original sound – Halee-Hotel & Travel Expert

“Chiar dacă nu vedeți gândaci, verificați dacă există pete. Este ca și cum ar fi pete de sânge, pentru că nici acesta nu este un semn bun”, a completat femeia.

Ploșnițele pot da bătăi de cap turiștilor în special în hotelurile mediocre, caz întâlnit în mai multe stațiuni din România.

ADVERTISEMENT

Internauții atotștiutori au împărtășit la rândul lor, în comentarii, sfaturi înțelepte. Unii dintre aceștia au explicat că ploșnițele pot fi aduse într-un hotel de un turist în bagaje.

”Nu contează cât de mult plătești, ploșnițele iubesc călătorii. Realitatea este că sunt autostopiști. Oamenii îi aduc din alte locuri, nu contează cât de luxos este hotelul“, a comentat un internaut.

ADVERTISEMENT

”Am avut ploșnițe la două hoteluri diferite și am ajuns în spital de ambele ori. Încă mai am coșmaruri până în ziua de azi”, s-a plâns o altă persoană.

ADVERTISEMENT