Life

Ce trebuie să faci în Săptămâna Patimilor și de Înviere pentru a avea noroc și sănătate. Lidia Fecioru oferă explicații

Lidia Fecioru ne spune ce trebuie să facem în Săptămâna Patimilor pentru a avea noroc și sănătate. Și de Înviere există un obicei care ne poate aduce prosperitate materială.
18.04.2022 | 20:00
Ce trebuie sa faci in Saptamana Patimilor si de Inviere pentru a avea noroc si sanatate Lidia Fecioru ofera explicatii
ADVERTISEMENT

Lidia Fecioru ne învață de trebuie să facem în noaptea de Înviere pentru a avea noroc la bani. De asemenea, bioenergoterapeutul a dezvăluit și ce este necesar să îndeplinim în Săptămâna Mare.

Ce trebuie să facem în Săptămâna Patimilor pentru a avea noroc și sănătate

Foarte important este să ne curățăm casa înainte de sărbătorile de Paște, pentru că doar dacă avem ordine în casă și în suflet putem să beneficiem de ce este mai bun. Energia adusă de curățenia casei ne va aduce inclusiv noroc la bani.

ADVERTISEMENT

„Sărbătorile vor să găsească curățenia casei, dacă avem ordine, avem o energie care curge, care ne aduce bunăstare, de aduce inclusiv noroc la bani.

În această perioadă grea pentru noi, măcar să știm să iertăm. Ce ține de zilele de sărbători, este bine să dăruim din suflet, puțin, mult, nu contează. Să nu îți pară rău că ai dat”, a mărturisit Lidia Fecioru în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

ADVERTISEMENT

De ce este necesar să avem o bancnotă în buzunar de Înviere

Foarte important este ca la slujba de Înviere să avem o bancnotă sau un bănuț în buzunar, care trebuie sfințite. Apoi, obiectul trebuie păstrat în portofel deoarece ne poartă noroc de bani.

De asemenea, de Înviere trebuie să dăm de pomană un animal cu cap, ca o jertfă pentru Iisus, dar și pentru ca sufletele celor plecați să fie mântuite.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să avem la slujba de Înviere o bancnotă în buzunar, pe care să o sfințim în noapte de Înviere. Această bancnotă să o păstrăm în portofel, ea vine pentru învierea noastră. Ne va purta noroc la bani.

Trebuie să dăm de pomană obligatoriu un cap, un pește, o găină vie. Este pentru mântuirea sufletului celor care sunt plecați din viața noastră. Se spune că este o jertfă în memoria lui Iisus Hristos”, a explicat aceasta.

ADVERTISEMENT

Nu în ultimul rând, trebuie ca în Săptămâna Patimilor să ținem post, dar nu numai de mâncarea de dulce, ci și de vorbele rele, cum ar fi bârfa.

„Pentru că este Săptămâna Patimilor, este bine ca în această săptămână să ținem post, cât se poate să nu bârfim. Curățarea e importantă pentru noi”, a mai spus aceasta

ADVERTISEMENT