Life

Camelia Pătrășcanu știe ce zodii trec cu bine peste Săptămâna Patimilor. Atenție, Fecioare

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a dezvăluit care sunt evenimentele de care au parte cele 12 zodii în Săptămâna Patimilor, în intervalul 18 - 24 aprilie 2022.
18.04.2022 | 13:43
Camelia Patrascanu stie ce zodii trec cu bine peste Saptamana Patimilor Atentie Fecioare
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 18 - 24 aprilie 2022, pentru fiecare nativ. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog a vorbit în cadrul unei emisiuni de la Antena 3 ce se întâmplă cu nativii. Mai exact, aceștia au de rezolvat numeroase sarcini, dar vor avea parte și de multă agitație. În plus, comunicarea e foarte importantă.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 18 – 24 aprilie 2022, pentru fiecare nativ

Berbec

Luni depinzi de alte persoane și ai multe sarcini de rezolvat. Următoarele două zile se anunță drumuri sau diligențe de dus la bun sfârșit. Ziua de joi este marcată de responsabilități, în timp ce weekend-ul aduce o atmosferă frumoasă, dar protocolară.

ADVERTISEMENT

Taur

Relații și parteneriate la început de săptămână. Se deschid și se închid uși, în funcție de comportament. Primești lucruri sau oamenii îți fac niște servicii, mai ales marți și miercuri. Joi și vineri sunt concentrate pe adevăr, responsabilitate și maturitate. În weekend ești rigid.

Gemeni

Ai parte de multă activitate la început de săptămână. Marți și miercuri se cere atenție la dialog, oamenii pot interpreta greșit ce spui. Posibile pagube în gospodărie joi și vineri, trebuie să găsești soluții creative. Discuții cu persoane aflate la distanță, cărora le simți dorul.

ADVERTISEMENT

Rac

Inspirație și energie bună încă din primele zile. Se anunță planuri mari, ai sufletul deschis. Marți și miercuri muncești mult, dar ești și agitat. Următoarele zile sunt concentrate pe înțelepciune și răbdare. În weekend e nevoie să lași de la tine.

Leu

E momentul să faci câteva calcule săptămâna asta, dar mai ales să petreci timp cu tine, în special luni. Marți și miercuri ești în formă maximă, dar și agitat și exploziv. Joi și vineri reușești să te organizezi bine și se rezolvă multe lucruri.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Perioadă marcată de drumuri și discuții multe, afli cum poți rezolva niște probleme. Ești tot mai preocupat de casă și familie următoarele două zile. Joi și vineri te faci util pentru alți oameni. Atenție la excese de toate felurile în weekend.

Balanță

Preocupare pentru bani, inspirație și intuiție în ziua de luni. Marți și miercuri se anunță multe vizite, mai ales neanunțate. Joi și vineri te bucuri de spirit organizatoric, se rezolvă multe lucruri. În weekend ești dispui să amâni propriile plăceri pentru a-i satisface pe cei din jur.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai parte de intuiție bună, îți calibrezi acțiunile, vorbele și întâlnirile în funcție de cum îi simți pe ceilalți. Ești prudent cu oamenii cu care ai relații apropiate. Marți și miercuri ești risipitor, în timp ce joi și vineri se rezolvă lucruri importante. În weekend stai cu familia.

Săgetător

Luni îți atrage atenția cineva care are o problemă, simți nevoia să intervii. Marți și miercuri ești agitat, în timp ce următoarele zile sunt fructuoase, te bucuri de rezultate. Totodată, se rezolvă lucruri mari cu bani puțini.

Capricorn

Început de săptămână excelent, ești solar și deschis. Pot exista întâlniri cu prietenii. Marți și miercuri sunt zile dificile, simți nevoia să te izolezi pentru a-ți încărca bateriile. Joi și vineri ești în formă și te recuperezi foarte bine. În weekend, atenție la sănătate.

Vărsător

Prima zi din săptămână te găsește ocupat și gata să rezolvi cât mai multe. Marți și miercuri sunt zile agitate social, poate auzi vorbe la adresa ta. Ești surprins de ce fac ceilalți. Joi și vineri ești harnic, în timp ce weekend-ul te aduce în centrul atenției.

Pești

Luni ai nevoie de sfaturi, în timp ce marți și miercuri primești întrebări, dar nu știi cum să rezolvi o problemă. Îți faci griji financiare. Ulterior, se rezolvă câteva lucruri, ești mai senin. Sănătatea se cere analizată în weekend.

ADVERTISEMENT