Life

Ce trebuie să porți, de fapt, în noaptea de Revelion. Culoarea aceasta aduce noroc în 2024

Culoare care nu trebuie să îți lipsească în noaptea de Revelion. Funcționează ca un adevărat magnet pentru bani și prosperitate pe toate planurile
30.12.2023 | 08:00
Ce trebuie sa porti de fapt in noaptea de Revelion Culoarea aceasta aduce noroc in 2024
Ce culori trebuie să porți de Revelion pentru a avea noroc tot anul Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Noaptea dintre ani este momentul perfect pentru a-ți pune cele mai mărețe dorințe. Dacă vrei să te asiguri că norocul nu trece pe lângă tine, atunci trebuie să ții cont de câteva detalii importante în noaptea de Revelion.

Culoarea care atrage tot norocul de partea ta în noaptea de Revelion

Noaptea de Revelion este una specială pentru că marchează începerea unui nou capitol. Cei care vor să pășească cu dreptul în noul an și să lase în spate toate problemele, trebuie să respecte anumite superstiții.

ADVERTISEMENT

Se spune că, în noaptea de Revelion, anumite culori atrag norocul de partea ta. Sunt acele culori general valabile pe totul globul pe care, dacă alegi să le porți, cu siguranță nu te va ocoli norocul și belșugul.

Verdele este una dintre culorile care nu trebuie să lipsească în noaptea de Revelion. Aceasta este o culoare care atrage prosperitatea și care aduce noi începuturi. Fie că vorbim despre ținute complet verzi, fie despre o singură piesă vestimentară în această nuanță, ea nu trebuie să lipsească la trecerea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să atragi banii de partea ta și succesul financiar, atunci trebuie să porți nuanțe de verde închis. În schimb, dacă vrei să ai o energie bună în noul an, asigură-te că optezi pentru nuanțe de verde deschis, pastelate.

Ce haine trebuie să porți pentru a avea un an nou plin de realizări

Așa cum se știe, deja, verdele este o combinație dintre galben și albastru. La nivel semnificativ, această culoare are energiile ambelor nuanțe complementare care o compun.

ADVERTISEMENT

Fiind compusă din alte două culori, verdele mai semnifică și echilibrul și optimismul. Și, așa cum am văzut deja, în funcție de nuanța aleasă se atrag anumite energii de partea noastră.

În noaptea de Revelion, verdele poate să se regăsească inclusiv la încălțăminte. O pereche de pantofi sau de sandale negre se asortează perfect cu o rochie neagră. Astfel, te asiguri că atragi tot succesul și energiile bune de partea ta.

ADVERTISEMENT

Pentru persoanele care nu rezonează cu verdele, mai există și alte culori care sunt ca un magnet pentru noroc. În seara de Revelion poți purta și nuanțe de galben care semnifică optimismul și speranța unui nou început mult mai bun.

Evident, în noaptea de Revelion nu trebuie să lipsească clasica nuanță de roșu. Aceasta este cunoscută ca fiind cea mai populară culoare purtată în noaptea dintre ani. Roșul semnifică ambiția de a reuși tot ce ți-a propus și bucuria unui nou început.

ADVERTISEMENT