Life

Insula spectaculoasă perfectă pentru vacanța de Crăciun sau de Revelion. Aici apa este cristalină, iar plajele au nisip fin

Insula spectaculoasă perfectă pentru vacanța de Crăciun sau de Revelion. Unde poți să mergi ca să găsești apă cristalină.
12.12.2023 | 19:06
Insula spectaculoasa perfecta pentru vacanta de Craciun sau de Revelion Aici apa este cristalina iar plajele au nisip fin
Insula spectaculoasă perfectă pentru vacanța de Crăciun sau de Revelion. foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Insula spectaculoasă perfectă pentru vacanța de Crăciun sau de Revelion. Apa de aici este cristalină și plajele sunt cu nisip fin.

Insula spectaculoasă perfectă pentru vacanța de Crăciun sau de Revelion

Insula Mauritius poate fi o destinație ideală pentru cei care vor să stea la soare de Crăciun sau de Revelion! Apa este cristalină, nu sunt mulți turiști și te poți bucura în pace de un rom oferit de localnici.

ADVERTISEMENT

Poți face plajă, să vezi fauna și flora locale care îți taie respirația, și dacă ai noroc poți vedea chiar și balene!

Mauritius este o insulă situată în Oceanul Indian, la est de continentul african. Mauritius este situată la aproximativ 2.000 de kilometri de coasta estică a Africii. Limba oficială este engleza, așa că vei putea să te descurci bine.

ADVERTISEMENT

Ce poți să vezi pe Insula Mauritius

Mauritius are o cultură diversă și influențe provenite din Africa, Asia și Europa, datorită istoriei sale variate și a amestecului de popoare și comunități.

Și mâncarea este influențată de toate acestea, dar bucătăria este în general una lăudată de turiștii ce trec pragul acestei insule exotice.

ADVERTISEMENT

Mauritius este renumită pentru plajele sale cu nisip alb și ape cristaline. Plajele cele mai cunoscute includ Trou aux Biches, Belle Mare, Le Morne și Flic en Flac.

Grădinile Pamplemousses sunt niște grădini botanice sunt printre cele mai vechi din lume și găzduiesc o varietate impresionantă de plante. Aici poți să vezi inclusiv specii rare și exotice. Nu trebuie să le ratezi dacă ești fanul naturii!

ADVERTISEMENT

Cascada Chamarel este și ea cu adevărat spectaculoasă. Este situată în zona din apropierea Terres des Sept Couleurs, unde terenul este colorat în șapte culori diferite – de unde și numele.

Grand Bassin este considerat a fi un lac sacru de localnici. El este situat în craterul unui vulcan stins, considerat loc sfânt de către comunitatea hindusă din Mauritius.

ADVERTISEMENT
Tags: