Life

Ce trebuie să știe toți românii care își fac cumpărăturile de la Lidl. De ce are, de fapt, retailerul german prețurile mici

Informațiile pe care e bine să le cunoască fanii magazinului Lidl. Care e motivul pentru care întotdeauna are cele mai accesibile costuri.
06.03.2023 | 18:52
Ce trebuie sa stie toti romanii care isi fac cumparaturile de la Lidl De ce are de fapt retailerul german preturile mici
Informațiile pe care e bine să le cunoască fanii magazinului Lidl. Care e motivul pentru care întotdeauna are cele mai accesibile costuri. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Ce trebuie să știe toți românii care își fac în mod constant cumpărăturile de la Lidl. De ce are, de fapt, retailerul german prețurile mici, în ciuda faptului că nu dispune de multe produse de la branduri de renume internațional.

Informațiile pe care e bine să le cunoască fanii magazinului Lidl. Care e motivul pentru care întotdeauna are cele mai accesibile costuri

Lidl a ajuns pe teritoriul țării noastre în anul 2011 și de atunci s-a extins enorm. În momentul de față, există peste 300 de magazine ale lanțului german care este foarte iubit și apreciat de români când vine vorba de cumpărături.

ADVERTISEMENT

Mai mici decât celelalte supermarketuri din România, dar mai aproape de cetățeni, acestea au ajuns să fie foarte vizitate. Concret, ele au întotdeauna costuri accesibile la produsele de pe rafturi din mai multe motive.

Acest lucru se datorează unor informații pe care trebuie să le știe toată lumea. Retailerul are mereu prețuri mici pentru că nu are foarte mulți angajați. Într-un magazin lucrează 30 – 40 de persoane care îndeplinesc mai multe sarcini.

ADVERTISEMENT

Asta înseamnă că angajații sunt instruiți să știe de toate, de la munca pe casa de marcat până la așezarea produselor. De asemenea, tot ei sunt cei care se ocupă de curățenia din magazin, dar și de alte aspecte care sunt trecute cu vederea de clienți.

În felul acesta costurile cu personalul de la Lidl sunt reduse, în comparație cu alte magazine unde lucrează peste 100 de persoane. Din fericire, oamenii se bucură de salarii avantajoase, pe măsura muncii depuse.

ADVERTISEMENT

„Misiunea noastră este a le oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente, în zone din imediata lor vecinătate”, se arată pe site-ul companiei.

De ce prețurile produselor Lidl sunt mereu mici

Prețurile produselor de la Lidl sunt mereu mici și datorită faptului că toate costurile de funcționare sunt reduse atunci când vine vorba de depozitare, transport și personal. Totodată, românii pot găsi numeroase oferte zilnice sau săptămânale.

ADVERTISEMENT

De o perioadă destul de lungă clienții pot vedea care sunt valorile alimentelor pe care le achiziționează și pe site. Supermarketul, care este parte a grupului german Schwartz, are aceleași prețuri în toate magazinele din România și le afișează online de fiecare dată.

ADVERTISEMENT
Tags: