Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce urmează pentru Lupu? „Va fi dat afară de la CS Dinamo!” Comparație cu Gică Popescu

Dănuț Lupu trece printr-o situație dificilă pe plan personal după ce a fost condamnat la închisoare cu executare. Lupu își va pierde cel mai probabil funcția de președinte pe care o ocupa la CS Dinamo.
02.10.2023 | 12:47
Ce urmeaza pentru Lupu Va fi dat afara de la CS Dinamo Comparatie cu Gica Popescu
Danut Lupu va fi revocat din functia de presedinte de la CS Dinamo
ADVERTISEMENT

Vestea că Lupu va merge la închisoare a șocat fotbalul românesc. Atât colegii, cât și rivalii lui Lupu sunt de părere că sentința a fost una dură. Lupu a primit 7 luni de închisoare cu executare după ce a fost prins la volan fără permis de conducere.

Lupu a fost condamnat la 7 luni de închisoare

“Din păcate, uite că se ajunge la sentința asta. E trist, ok, legea trebuie respectată, nu contestăm ce a zis justiția, dar din punctul meu de vedere e un pic cam dur pentru că nu a avut niciun incident.

ADVERTISEMENT

Va fi dat afară. El acum se duce 7 luni acolo și va fi dat afară, el era președintele clubului sportiv de la CS Dinamo. Deci sigur va fi. E trist și uite că viața cu Lupu a fost dură, A avut problema aceea în Grecia, acum face tâmpenia asta cu permisul. O prostie.

O aroganță, nu știu cum să-i spun. Sau nevoie de a ajunge la spital și  a zis că decât să mor mă duc la spital să mă facă bine, nu mă prinde. E de neimaginat, după ce am citit, nu știu, te lasă fără cuvinte.

ADVERTISEMENT

Avem atâtea cazuri, vedem fel și fel de filtre. A prins și un moment prost cu accidente mortale pe șosele”, a spus Robert Niță, completat de Mihai Stoichiță: “Din păcate, orice s-ar întâmpla, stigmatul acesta al executării unei pedespre rămâne”.

Dănuț Lupu nu este în țară

Condamnarea lui Lupu vine în contextul în care poliția a declarat toleranță zero pentru abaterile din trafic. Dănuț Lupu nu este în țară din motive medicale, însă va ajunge pe teritoriul României la finalul săptămânii. Fostul tricolor este așteptat să se predea de către oamenii legii.

ADVERTISEMENT

“Mă gândesc la ce i s-a întâmplat lui Gică Popescu, parcă nu te mai surprinde mai nimic. Mi se pare șocant. Îți vine să râzi dar nu e de râs. Sunt de acrord, pare exagerat, e cam mult”, a declarat Florin Gardoș.

“Horia, îți dai seama că automat vor rezilia contractul, ceea ce e un lucru normal. Îmi pare rău doar de munca pe care am depus-o până acum. Horia, eu cred că orice om ar face ce am făcut eu. Ce accepți, să mori? Sau să te duci la spital?

ADVERTISEMENT

Păi și atunci? Nu regret, doar îmi pare rău. Pentru că altă modalitate nu am avut ca să ajung la spital. Nu venea uber-ul în Domnești, taxiuri nu sunt, ce era să fac?

Eu mă așteptam. Când ai mulți prieteni, trebuie să ai și grija lor. Dinamo mai mult ca sigur îmi va rezilia contractul. Și acolo am foarte mulți prieteni pe care îi cam încurcam”, a spus Dănuț Lupu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Danut Lupu a fost condamnat la inchisoare

 

ADVERTISEMENT