Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Prima reacție a lui Lupu după ce a aflat că face închisoare: „Dacă mă prindeau drogat sau băut, poate luam mai puțin”

Prima reacție a lui Dănuț Lupu după ce a fost condamnat cu executare la 7 luni și 10 zile de închisoare pentru că a condus fără permis.
02.10.2023 | 11:43
Prima reactie a lui Lupu dupa ce a aflat ca face inchisoare Daca ma prindeau drogat sau baut poate luam mai putin
Prima reacție a lui Lupu: „Dacă mă prindeau drogat sau băut, poate luam mai puțin”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a oferit prima reacție după ce a fost condamnat 7 luni și 10 zile la închisoare cu executare pentru că a condus în repetate rânduri fără permis. Fostul internațional a intervenit telefonic în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Prima reacție a lui Dănuț Lupu, după ce a fost condamnat la închisoare

La scurt timp după ce a primit vestea că i-a fost respins apelul și că trebuie să se prezinte la penitenciarul Rahova pentru a își ispăși pedeapsa de 7 luni și 10 zile cu executare, Dănuț Lupu și-a exprimat dezamăgirea despre acest verdict crunt.

ADVERTISEMENT

„Pe mine mă întrebi ce s-a întâmplat? Ce s-a întâmplat? Justiția română m-a considerat vinovat, sunt vinovat, asta e viața. Pot să fac ceva? Dacă atât au considerat ei… Ok, poate dacă mă prindeau beat, drogat sau ceva, poate îmi dădeau mai puțin (n.r. – ironic) Dar așa?

Ce vrei să facem? Nu ți-am răspuns, dar vorbeam cu nea Mircea (n.r. – Lucescu). Ce să îmi spună? În afară să îmbărbătezi un om, să spui că nu îți vine să crezi, ce să îmi spună? Nu s-a ținut cont de lucrul ăsta, chiar dacă au controlat și au văzut că am fost la spital. Dar nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Nu am omorât pe nimeni, n-am furat niciun ban de la bancă, nu m-a prins drogat, nu băut. Doar m-am dus la spital. Astea sunt legile în România.

Nu avem ce să facem. Eu le respect. Dacă ei au considerat că sunt un pericol public…”, a declarat Dănuț Lupu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANVOVICI.

ADVERTISEMENT

„E ziua soției pe 5 octombrie! Câteodată și oamenii mari plâng”

În timpul dialogului cu Horia Ivanovici, Dănuț Lupu a izbucnit în lacrimi. Fostul mare internațional nu este în țară, iar în șase ore trebuie să se predea. Discuția a devenit extrem de emoționantă, mai ales în momentul în care Lupu a dezvăluit că peste câteva zile urmează să fie ziua soției sale.

„Sunt cam singurul din generația mea care am rămas însurat cu prima soție. Și, din nefericire pentru ea, pe 5 octombrie e ziua ei de naștere. De aia am și ales să mă întorc sâmbătă sau duminică”, a spus cu lacrimi în ochi Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

„Îți simt lacrimi în glas… Deci nu-mi vine să cred, e ziua soției tale?”,  a încercat Horia Ivanovici să-i mai aline din amărăciune, iar răspunsul primit a fost unul de-a dreptul emoționant: „Câteodată, și oamenii mari mai plâng!”. 

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. În această duminică va avea loc o ediție specială a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, de la 10:30.

A PLANS IN DIRECT! Danut Lupu, ANUNT SOCANT la Fanatik SuperLiga INAINTE DE A MERGE LA PUSCARIE

ADVERTISEMENT
Tags: