News

Ce va vota AUR la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu anunțată de PSD? Anunțul important al lui George Simion

17.03.2021 | 21:02
Ce va vota AUR la motiunea de cenzura impotriva guvernului Citu anuntata de PSD Anuntul important al lui George Simion
ADVERTISEMENT

George Simion, co-președintele Alianței pentru Unirea Românilor, a discutat miercuri despre decizia pe care o va lua partidul în cazul în care PSD va iniția o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu, scenariu tot mai probabil în această sesiune parlamentară.

După moțiunea simplă inițiată împotriva ministrului Claudiu Năsui, PSD se pare că pregătește o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva săptămâni, Marcel Ciolacu și membri PSD au inițiat o moțiune simplă și împotriva Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Cum va vota AUR la moțiunea împotriva guvernului Cîțu pe care o anunță PSD?

“Merită criticat PSD, cu siguranță că este mână în mână cu această guvernare care restricționează drepturile fundamentale, învățământul, circulația, dar noi suntem în opoziție, votăm orice inițiativă pentru a înlătura acest guvern.

ADVERTISEMENT

Sper să existe cât mai multe voturi și din partea PSD și de la UDMR și din partea celor nemulțumiți din PNL și să terminăm cu acest dezastru național numit guvernul Cîțu.

Până în iunie este timp să se re-echilibreze acest decalaj pe care îl avem în Parlament. Domnul Cîțu este deranjat de noi.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță nu ar mai câștiga tot ei alegerile și guvernul domnului Iohannis, românii nu i-au votat pe cei de la PNL si USR-PLUS, au avut un eșec electorat masiv. V-aș contrazice în ceea ce privește politica economică a domnului Cîțu, nu vedem niciun proiect de țară.

Vedem că la practica economică nu face ceea ce trebuie pentru industria românească, nu știu dacă și-a luat toate examenele la teorie economică. Domnul Cîțu crește gradul de îndatorare a României, o să votăm cu drag înlăturarea acestui guvern” a declarat George Simion la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Marcel Ciolacu anunț ferm în privința unei moțiuni de cenzură

În urmă cu câteva zile, liderul Partidului Social Democrat a declarat că în timpul acestei sesiuni parlamentare va fi inițiată o moțiune de cenzură împotriva guvernului Cîțu, fiind o acțiune normală pentru o forță care se află în opoziție, conform Digi24.

Ciolacu a declarat că actuala coaliție de guvernare minte în momentul în care spune că nu există bani pentru anumite măsuri și că ar trebui să ia programul de buget al PSD, pentru că este unul mai bine alcătuit.

ADVERTISEMENT