News

Ce vedete s-au logodit de Valentine’s Day în ultimii ani? Unele s-au și despărțit deja

14.02.2021 | 15:39
Ce vedete sau logodit de Valentines Day in ultimii ani Unele sau si despartit deja
ADVERTISEMENT

Valentine’s Day este o sărbătoare a iubirii, plină de gesturi inspirate (sau mai puțin inspirate).  Vedete din întreaga lume au ținut de-a lungul timpului să facă un pas important în viața lor chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Această zi specială scoate romantismul (de multe ori cu forța) din oameni. Unii își declară total iubirea, alții sunt stresați căutând cadoul prefect. Tradiția este una veche și este legată de numele Sfântului Valentin, considerat patronul iubirii, al tinerilor și al căsătoriei.

ADVERTISEMENT

Creativitatea, imaginația și, evident, iubirea creează momente memorabile de Ziua Îndrăgostiților. Astfel, multe vedete au profitat de Valentine’s Day și s-au logodit chiar în această zi.

Vedete care s-au logodit de Valentine’s Day. A fost cerută în elicopter

Cântăreața Katy Perry și actorul Orlando Bloom s-au logodit de Valentine’s Day. Momentul a avut loc în 2019. Între timp, cei doi au devenit părinți.

ADVERTISEMENT
Foto: Facebook

„Era Ziua Îndrăgostiților. Am fost la cină și am crezut că vom merge la o galerie de artă după cină, dar am ajuns într-un elicopter. (…)A fost foarte dulce. Mi-a cerut să mă căsătoresc cu el într-un elicopter”, a spus Perry în timpul unei apariții din februarie 2019 la emisiunea Jimmy Kimmel Live.

Cuplu de la Hollywood. S-au logodit de Ziua Îndrăgostiților, dar s-au despărțit după 5 ani.

Foto: Facebook

Una din cele mai populare actrițe din anii 90, Meg Ryan (You’ve got mail, When Harry met Sally), și actorul Dennis Quaid au făcut pasul cel mare în ziua în care se celebrează iubirea pe tot pământul. Din păcate pentru ei, dragostea lor n-a ținut decât 5 ani.

„Motivele pentru care ne-am despărțit nu au nicio legătură cu o altă persoană. Căsătoria mea a fost ruptă din interior – nimeni altcineva nu a rupt-o”, a declarat actrița, în octombrie 2000, când existau zvonuri că ar avea o relație cu ”gladiatorul” Russel Crowe.

ADVERTISEMENT

Un an a rezistat dragostea pentru Lady Gaga. Vedeta fusese cerută de soție de Valentine’s Day

Foto: Facebook

Câștigătoarea Grammy a anunțat logodna cu actorul Taylor Kinney (Chicago Fire) în februarie 2015. „Mi-a dat inima de Ziua Îndrăgostiților și am spus DA!”, relata Lady Gaga, într-o postare pe Instagram.

Cântăreața s-a lăudat mult timp cu inelul său de diamant în formă de inimă. După 1 an și câteva luni, în iulie 2016, perechea s-a despărțit.

ADVERTISEMENT

În cazul unora, dragostea începută de Valentine’s Day rezistă. Indiana Jones și Ally Mcbeal s-au logodit acum 12 ani

Foto: Facebook

Unul din cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Harrison Ford și Calista Flockhart, se află împreună încă din 2002. Faimosul actor din Indiana Jones și protagonista din serialul Ally McBeal s-au logodit de Valentine’s Day în 2009.

Cei doi au o poveste frumoasă care a început cu un episod amuzant. La gala premiilor Globurile de Aur, Calista Flockhart, precum personajul Ally McBeal, a fost un pic ”împiedicată” și a reușit să verse un pahar de vin pe viitorul ei soț. A fost de bun augur – dragostea lor rezistă și acum.

Alte vedete care s-au logodit de Ziua Îndrăgostiților: Salma Hayek, Christina Aguilera și Vince Vaughn

Vedeta pop, Christina Aguilera, a fost cerută de nevastă de către iubitul ei, Matthew Butler, de Valentine’s Day , în 2014. Cei doi nu s-au căsătorit nici până în prezent și au o fată împreună pe care o cheamă Summer Rain (Ploaie de Vară).

Foto: Facebook
  • ”Vara este un moment de răspândire a căldurii și a luminii, în timp ce ploaia spală … completează și aduce viață nouă”, așa a explicat Aguilera semnificația numelui fiicei sale.
ADVERTISEMENT