Life

Ce viață duce mama lui Catrinel Sandu în SUA. Fosta soacră a lui Gabriel Trifu, dezvăluiri neștiute despre ginerele american

Mama lui Catrinel Sandu face dezvăluiri despre viața pe care o duce în SUA și spune ce relație are cu ginere ei, americanul Steve Schroeter, alături de care fiica ei și-a găsit liniștea după divorțul de Gabriel Trifu.
02.05.2022 | 16:53
Ce viata duce mama lui Catrinel Sandu in SUA Fosta soacra a lui Gabriel Trifu dezvaluiri nestiute despre ginerele american
Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu, dezvăluie cum este viața ei în America de când a rămas văduvă. Sursa foto: arhiva personală.
ADVERTISEMENT

Mama lui Catrinel Sandu, Mia Sandu, este rezidentă în America, după ce fiica ei s-a căsătorit cu medicul stomatolog american, Steve Schroeter. Fosta soacră a lui Gabriel Trifu a obținut rezidența, iar în luna mai vine în România, în vacanță. Exclusiv pentru FANATIK, mama vedetei face dezvăluiri despre viața din SUA și dezvăluie cum o răsfață fiica și ginerele ei.

Mama lui Catrinel Sandu, viață de lux în SUA

Rămasă văduvă din 2019, Mia Sandu, mama vedetei Catrinel Sandu, nu intenționează să se mai întoarcă definitiv în România. Ba chiar ne-a dezvăluit că a decis să își pomenescă soțul peste Ocean și, de fiecare dată când are ocazia, face colivă, preparat pe care ginerele său american îl adoră.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta soacră a lui Gabriel Trifu spune că și-a visat soțul, recent, iar Nicu Sandu a sfătuit-o să rămână definitiv alături de fiica lor, în State.

”Voi veni în țară la sfârșitul lunii mai. Paștele a fost foarte frumos. Am petrecut românește, cu prietenii români de aici. Pe Nicu l-am mai visat. Ultima dată mă întreba cum m-am obișnuit aici, în America, și să nu mai plec.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus să rămân aici cu copiii. De aceea am și făcut colivă să îl pomenesc. Și la rugămintea lui Steve, pentru că îi place foarte mult”, a declarat, pentru FANATIK, Mia Sandu, mama lui Catrinel Sandu.

Și-a cumpărat un apartament în centrul Capitalei

Mia Sandu a vândut o casă după moartea soțului ei și a achiziționat un apartament cu cinci camere în buricul Capitalei, unde au mai locuit în urmă cu 20 de ani.

ADVERTISEMENT

”Am vândut casa anul trecut și mi-am luat apartament cu cinci camere pe B-dul Unirii unde am mai stat acum 20 de ani”, susține mama vedetei.

S-a acomodat în America: “Avem o casă de vis”

Mia Sandu s-a acomodat rapid în America și spune că traiul cu fiica, ginerele și cele două nepoate este lipsit de griji. Faptul că este rezident îi creează alte condiții și se poate deplasa în România ori de câte ori dorește.

ADVERTISEMENT

Mia Sandu locuiește în vila de lux în care stau fiica ei, Catrinel Sandu, și ginerele Steve, cel care a achiziționat o casă de vis în Florida.

”Aici, în SUA, m-am acomodat foarte bine. Sunt rezident permanent american. Copiii sunt minunați, avem o casă de vis într-un cartier select din Sarasota. Eu am camera mea cu baie și tot ce îmi trebuie. Iar Catrinel și Steve nu știu ce să mai îmi facă”, mai spune Mia Sandu.

”Doar Nicu ne mai lipsește la toți”

Mama lui Catrinel Sandu este fericită alături de familia ei și spune că tot ceea ce le lipsește este regretatul ei soț care s-a stins din viață în urmă cu trei ani de zile, pe un pat de spital.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că am acum, la bătrânețe, o viață fără griji. Doar Nicu ne mai lipsește la toți”, a mai declarat mama lui Catrinel Sandu.

Nicu Sandu a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unui atac cerebral. La momentul respectiv, blonda și-a le-a cerut fanilor să se roage pentru tatăl ei, care a pierdut lupta cu viața, după trei luni de suferință.

Catrinel Sandu a divorțat de fostul soț după 11 ani

Catrinel Sandu s-a mutat în America în 2007, împreună cu fostul ei soț, Gabriel Trifu, la un an de la căsătoria lor.

Blonda a divorțat de fostul tenismen, după 11 ani de căsătorie. Au împreună doi copii, pe Sara Maria, în vârstă de 13 ani, și pe Lara, care va împlini 10 ani în luna decembrie. La 25 de ani, frumoasa blondă s-a iubit cu Lucian Viziru.

În urmă cu mai bine de doi ani de zile, Catrinel Sandu s-a căsătorit cu iubitul ei, Steve, care are și el doi copii, din primul mariaj. Catrinel Sandu are cetățenie americană din anul 2013.

ADVERTISEMENT