Life

Lucian Viziru ar fi vrut o aventură cu o prezentatoare celebră. Despre cine este vorba

Lucian Viziru a revenit în atenția publică de când s-a întors în România. Actorul a oferit câteva răspunsuri fără perdea despre femeia cu care ar fi dorit să aibă o aventură.
30.04.2022 | 15:42
Lucian Viziru ar fi vrut o aventura cu o prezentatoare celebra Despre cine este vorba
Lucian Viziru, răspunsuri fără perdea. Cu cine și-ar fi dorit actorul o aventură. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de la Pro TV, la rubrica Sosurile iuți. Fostul component al formației Gaz pe foc nu a ascuns faptul că în urmă cu ani buni ar fi vrut o escapadă cu o prezentatoare celebră.

Lucian Viziru, răspunsuri fără perdea. Cu cine și-ar fi dorit actorul o aventură

Lucian Viziru a dezvăluit că există o vedetă cu care ar fi vrut o aventură, dar nu a avut niciodată curaj să-i propună asta. Cântărețul a mărturisit că este vorba de Simona Gherghe, deși cei doi au avut un scandal în urmă cu ani buni.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a iertat-o nici în ziua de azi pe moderatoarea show-ului Mireasa, care în urmă cu 11 ani spunea în emisiunea Acces Direct, de la Antena 1, că artistul a solicitat o anumită sumă de bani pentru a veni în platou.

„Fata aia care prezenta o emisiune, cu care m-am certat eu. Da, Simona Gherghe. Un nume am de unde să îți dau, mai multe nu am de unde să scot”, a declarat Lucian Viziru în emisiunea lui Cătălin Măruță, scrie protv.ro.

ADVERTISEMENT

„Spune-mi numele unei vedete cu care ai fost incompatibil în pat”, este o altă curiozitate la care artistul a răspuns în show-ul La Măruță. Cântărețul nu a stat pe gânduri și a răspuns imediat: Anamaria Ferentz.

Lucian Viziru, despre relația cu Catrinel Sandu

„Ce personaj mi-a dat țeapă? Deși o juca invers și pretindea că eu am fost nenorocitul, doamna fostă Sandu (Catrinel Sandu) pot să zic că mi-a tras țeapă.

ADVERTISEMENT

Deși, ne-am tras-o amândoi… și la propriu, și la figurat. Ba n-am fost eu cuminte, ba n-a fost ea”, a mai adăugat Lucian Viziru la o altă întrebare.

Cunoscutul actor și frumoasa blondină au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 7 ani, dar au luat-o pe drumuri separate după ce artistul a călcat strâmb.

ADVERTISEMENT