Life

Cea mai bănoasă afacere din România. Câştigurile sunt uriaşe şi investiţia minimă. Cum fac bani adevăraţii românii care stau la curte

Cea mai bănoasă afacere din România vine cu investiții minime. Numeroși români care stau la curte au început deja să înregistreze câștiguri uriașe.
14.05.2023 | 13:30
Cea mai banoasa afacere din Romania Castigurile sunt uriase si investitia minima Cum fac bani adevaratii romanii care stau la curte
Cea mai bănoasă afacere din România. Sursă foto: observator, hepta / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai gândit vreodată care este cea mai bănoasă afacere din România? Spre deosebire de alte business-uri, aceasta vine cu o investiție minimă, dar cu niște câștiguri uriașe. Iar cei mai favorizați sunt chiar românii care stau la curte.

Cea mai bănoasă afacere din România

Numeroase persoane care stau la țară au decis să investească în cea mai bănoasă afacere din România. Totul a pornit cu o investiție minimă, iar rezultatul a fost unul cu adevărat fabulos, pentru cea mai mare parte dintre ei.

ADVERTISEMENT

Și totuși care este cea mai bănoasă afacere din România? Laptele de măgăriță. Este considerat a fi un adevărat medicament natural, datorită beneficiilor pe care le are, iar prețul pentru un singur lucru nu este deloc ieftin. Tocmai din acest motiv, această afacere poate fi considerată fabuloasă.

Și se pare că mulți români știu asta, dat fiind faptul că au decis să între în acest domeniu de activitate. Gheorghe Codrea din Huneroara spre exemplu crește măgărițe și le vinde laptele. S-a documentat despre creșterea acestora, dar și despre beneficiile pe care laptele le are.

ADVERTISEMENT

Cât costă un litru de lapte de măgăriță

Cât costă un litru de lapte de măgăriță? Bărbatul din Hunedoara îl vinde cu 140 de lei. De cealaltă parte, brânza de măgăriță costă în jur de 1.000 de euro kilogramul. Motivul îl reprezintă compoziția acestui lapte. Acesta este esențial pentru cei care suferă de depresie, diabet, ori tensiune.

De asemenea, bărbatul din Hunedoara spune că laptele nu are contraindicații, astfel că multe persoane îl pot consuma fără probleme. Și el nu este singurul care a crezut în cea mai bănoasă afacere din România.

ADVERTISEMENT

La rândul său, un alt bărbat din România a investit în această afacere și vinde cu 100 de lei litrul de lapte de măgăriță în târgurile din țară. Acesta spune de asemenea că beneficiile acestui tip de lapte sunt de-a dreptul fabuloase.

Andrei Cut, un alt tânăr de aproape 25 de ani din județul Timiș, a început o afacere similară. Acesta a muncit în Austria, iar banii câștigați i-a investit într-o fermă de măgărițe în satul natal. La început avea un animal, iar în urmă cu doi ani avea 60.

ADVERTISEMENT

Un tânăr a dat lovitura cu cea mai bănoasă afacere din România

Își promovează produsele pe rețelele de socializare, iar afacerea s-a dovedit a fi una cât se poate de bună. El este cel care mulge măgărițele, le duce la păscut, are grijă de ele și de asemenea, le și hrănește.

De asemenea, tânărul confirmă faptul că laptele de măgăriță este cel mai scump din România. El vinde un litru cu 100 de lei, iar profitul este unul cât se poate de mare. Tânărul le-a povestit celor de la Digi 24 că 20 dintre cele 60 de măgărițe produc lapte. Astfel, un singur animal ajunge să scoată între 800 de mililitri și chiar un litru în fiecare zi.

Chiar și medicul Bogdan Timar confirmă faptul că acest tip de lapte este unul deosebit. Pe lângă beneficiile pe care la are pentru organism, acesta este și sărac în calorii, spre deosebire de faimosul lapte de vacă. Nu e de mirare deci de ce aceasta este cea mai bănoasă afacere din România.

”Laptele de măgăriță are caracteristici asemănătoare cu laptele uman și laptele de vacă, dar există o serie de proprietăți care-i generează acest caracter diferențiator. Spre exemplu, laptele de măgăriță are un conținut mai scăzut în lipide comparativ cu laptele uman și laptele de vacă, ceea ce face ca în final să aibă mai puține calorii. Practic, aceeași cantitate de lapte de măgăriță va avea 20 la sută mai puține calorii decât laptele de vacă”, explică medicul Bogdan Timar, potrivit Digi24.

ADVERTISEMENT