Life

Cea mai ciudată experiență trăită de Neti Sandu. Ce a pățit vedea este incredibil: ”M-am trezit cu el în poză”

Neti Sandu este una dintre cele mai apreciate vedete tv din România. O știm de ani buni datorită rubricii de Horoscop de la Pro Tv pe care o prezintă în fiecare dimineață.
10.02.2023 | 09:47
Cea mai ciudata experienta traita de Neti Sandu Ce a patit vedea este incredibil Mam trezit cu el in poza
Cea mai ciudată experiență trăită de Neti Sandu. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Neti Sandu a trăit și ea fel de fel de experiențe, iar unele dintre ele s-au datorat fix faptului că este extrem de cunoscută în spațiul public. Totuși, o experiență s-a dovedit a fi extrem de ciudată, după cum poveste chiar prezentatoarea rubricii Horoscop de la Pro Tv.

Cum se descurcă Neti Sandu cu trezitul de dimineață

Când vine vorba de viața personală, Neti Sandu nu are nimic de ascuns. Într-un interviu acordat recent, vedeta a vorbit deschis despre întâmplările din viața sa, inclusiv cea legată de data nașterii despre buletinul său. Pentru cei care nu știu, deși vedeta s-a născut într-o zi de 23, doctorul i-a recomandat mamei sale să treacă data de 24 pe certificatul de naștere.

ADVERTISEMENT

Care este motivul? Vedeta spune că s-a născut la ora 00.30, iar de aici și recomandarea primită din partea medicului, care a fost luată ca atare de mama lui Neti Sandu. Iar asta nu este singura poveste impresionantă din viața faimoasei prezentatoare tv.

Știm prea bine că rubrica Horoscop de la Pro Tv este prezentată de dimineață, așa că până ajunge în platou, Neti Sandu este nevoită să se trezească destul de devreme, iar asta poate să fie neplăcut în anumite cazuri, după cum povestește chiar prezentatoarea tv.

ADVERTISEMENT

Odată s-a întâmplat ca vedeta să și întârzie la job. S-a mutat dintr-o camera în alta pentru că zugrăvea, iar din acuza agitației a uitat să pună alarma la telefon și tocmai din acest motiv, în momentul în care s-a trezit și-a dat seama cât de târziu era, de fapt, însă acest caz a fost unul unic.

”S-a întâmplat o dată, pentru că zugrăveam. M-am mutat dintr-o cameră în alta, pentru a face loc. Și pentru că am schimbat locul, am uitat să pun ceasul să sune”, a mărturisit Neti Sandu în interviul acordat pentru ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Cea mai ciudată experiență trăită de Neti Sandu

Întrebată despre cea mai ciudată experiență trăită atunci când o persoană a întâlnit-o pe stradă, Neti Sandu a avut un răspuns pe măsură. Prezentatoarea rubricii Horoscop de la Pro Tv susține că un bărbat i-a cerut acesteia să facă poză el și cu fiica sa.

Ce a urmat apoi a fost de-a dreptul șocant, spune vedeta. Deși în poză erau toți trei, la final, pe Facebook, bărbatul a tăiat-o pe fetița sa, iar vedeta era singură cu el în poză. ”M-a rugat un tată să fac poză cu el și fetița, toți trei, și cand a postat pe Facebook, omul a „tăiat” fetița și m-am trezit eu cu el în poză!”, a mai povestit vedeta, pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Și acesta nu este singurul episod șocant din viața acesteia. La un moment dat, în plină zi, Neti Sandu a fost oprită pe stradă de un băiat care a început să o tragă de păr dorind să afle dacă vedeta poartă sau nu perucă, iar episodul cu pricina cu siguranță nu îl va uita niciodată. 

ADVERTISEMENT
Tags: