Life

Cea mai dulce împăcare de la Puterea dragostei. 2021 i-a prins împreună pe doi foști concurenți

07.01.2021 | 12:55
Cea mai dulce impacare de la Puterea dragostei 2021 ia prins impreuna pe doi fosti concurenti
ADVERTISEMENT

S-a produs cea mai dulce și neașteptată împăcare la Puterea dragostei! Anul 2021 i-a adus din nou împreună pe doi dintre cei mai iubiți foști concurenți ai reality-show-ului de la Kanal D.

Este vorba despre Bernadette și Philip, care în a doua parte a anului trecut au fost încercați din punct de vedere amoros, separându-se, spuneau ei, definitiv.

ADVERTISEMENT

Au reușit să rezolve problemele care au existat între cei doi și au vorbit despre cum au luat-o de la zero în relația lor, cu toate că mulți cred că nu au fost despărțiți niciodată și totul a fost un montaj să mai apară la televizor.

Berna și Philip de la Puterea dragostei, din nou împreună

Berna și Philip au fost invitați în emisiunea Corneliei Ionescu de la Wowbiz unde au vorbit despre povestea lor de iubire și cum de au decis să se împace după ce toată lumea credea că nu mai exista nicio șansă.

ADVERTISEMENT

Cei doi au petrecut Crăciunul cu familiile lor, însă de Anul Nou au simțit să fie împreună. În tot acest timp au păstrat legătura online, iar Berna a fost cea care de data asta a făcut pasul spre împăcare.

Blondina a mărturisit că s-a simțit incompletă de sărbători și și-a dorit foarte tare să fie de Revelion cu Philip, iar din acea seară cei doi formează din nou un cuplu.

ADVERTISEMENT

„Am început să plâng”

„M-a sunat într-o seară și aveam emoții. Mi-a spus că mă așteaptă acasă. Era cu mama lui și cu doi verișori de-ai lui micuți. Eu eram foarte fericită și după ce am închis am început să plâng calumea pentru că sunt copilă și chiar mi-am rugat la Dumnezeu ca dacă de Crăciun stăm cu familia, măcar de Revelion să fim împreună”, a declarat Berna de la Puterea dragostei.

Fosta concurentă a dezvăluit și ce planuri de viitor are. Ardeleanca a spus că vrea să facă niște cursuri de hairstyle, iar visul ei cel mare pentru acest an este să își deschidă un salon de înfrumusețare.

ADVERTISEMENT