Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cea mai dură critică la adresa lui Vlad Chiricheș: “FCSB pierde multe meciuri cu el”

Vlad Chiricheș a fost criticat dur după meciul celor de la FCSB cu CSKA 1948 Sofia, scor 3-2 în returul din a doua rundă preliminară a Conference League.
04.08.2023 | 12:06
Cea mai dura critica la adresa lui Vlad Chiriches FCSB pierde multe meciuri cu el
Mitică Dragomir l-a criticat dur pe Vlad Chiricheș. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș a jucat o repriză în victoria celor de la FCSB, scor 3-2 cu CSKA 1948 Sofia în meciul retur al „dublei” pentru calificarea în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League. Dumitru Dragomir a analizat jocul roș-albaștrilor la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și i-a adus critici dure lui Vlad Chiricheș.

Dumitru Dragomir, concluzie dură pentru FCSB: „Ca echipă nu arată deloc bine”

FCSB s-a calificat cu emoții în turul următor din preliminariile UEFA Conference League, unde se va duela pentru un loc în play-off-ul competiției cu danezii de la FC Nordsjaelland. Vicecampioana României a câștigat meciul tur cu CSKA 1948 Sofia, scor 1-0, și a condus cu 1-0 și la meciul de la București.

ADVERTISEMENT

Doar că bulgarii au trecut în avantaj în a doua repriză, însă pe final FCSB a marcat de două ori prin Djokovic și Octavian Popescu și a câștigat „dubla”, scor 4-2 la general. Dumitru Dragomir este de părere că echipa lui Gigi Becali obține victoriile doar datorită talentului jucătorilor. „Oracolul din Bălcești” nu este încântat de relațiile de joc dintre fotbaliștii vicecampioanei.

„Vizavi de FCSB, nu au jucat nimic. Câștigă numai datorită jucătorilor talentați, dar ca echipă nu arată deloc bine. Spații mare între compartimente, încearcă fiecare să își expună talentul. Ar trebui să arate ca o echipă. Asta un aspect”, a analizat Dumitru Dragomir, al FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir, cea mai dură critică pentru Chiricheș: „FCSB va pierde multe meciuri din cauza lui”

Totodată, Dumitru Dragomir a recunoscut că schimbările dictate de Gigi Becali nu sunt cele mai inspirate și cauzează jocului roș-albaștrilor. Fostul președinte al LPF nu a „gustat” declarația patronului, care a spus că nu are emoții pentru calificarea în turul al treilea.

În finalul analizei, Mitică Dragomir i-a adus cea mai dură critică lui Vlad Chiricheș, după revenirea la FCSB. „Al doilea aspect, schimbările făcute la FCSB. Spun și eu cu toată tăria că sunt greșite, mai ales când schimbi în primele 50 de minute jucătorii cei mai buni.

ADVERTISEMENT

(n.r. a greșit Gigi Becali?) El e antrenorul principal și degeaba spune el că nu a avut emoții. A avut toată țara emoții când a văzut 1-2. La fotbal e posibil orice. Numai că talentul jucătorilor. Are jucători talentați, ce să mai.

O spun din experiența mea de o viață, multe meciuri va pierde FCSB din cauza lui Chiricheș pentru că e jucător cu personalitate mare, încearcă numai pase filtrate.

ADVERTISEMENT

Încearcă să iasă cu mingea la picior și dacă un vârf de atac șmecher, care face presing bine, una din cinci mingi o recuperează. FCSB are jucători buni, dar ca echipă nu arată bine”, au fost cuvintele lui Dumitru Dragomir.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune de sport din România, se vede LIVE pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri de la ora 10:30. Premiera fiecărei ediții rulează în aceleași zile, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Dumitru Dragomir, cea mai dură critică pentru Vlad Chiricheș

ADVERTISEMENT