Life

Cea mai frumoasă mămică din showbiz-ul românesc! Imagini de senzație cu Denisa Nechifor

21.09.2020 | 14:35
Cea mai frumoasa mamica din showbizul romanesc Imagini de senzatie cu Denisa Nechifor
Denisa Nechifor. mai provocatoare ca oricând. Cât de bine arată mămica la aproape 40 de ani. Sursa foto: Instagram.
ADVERTISEMENT

După ce a anunțat recent că își dorește să se căsătorească și să devină mamă pentru a doua oară, Denisa Nechifor, fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea, face furori pe internet cu fotografiile ei provocatoare.

Deși urmează să împlinească vârsta de 40 de ani, anii nu și-au lăsat amprenta asupra Denisei, care arată mai bine ca oricând, semn că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei.

ADVERTISEMENT

În plus, aceasta are, alături de Adrian Cristea, o fiică în vârsta de 11 ani, Rania, care se mândrește, cu siguranță, cu mama ei.

Denisa Nechifor, imagini de excepție. Cât de bine arată fosta iubită a fotbalistului Adrian Cristea

Sportul, dieta, tratamentele și intervențiile estetice își spun cuvântul în privința Denisei Nechifor, care stârnește imaginația miilor de fani din mediul online. Deși pare că s-a retras pentru o perioadă din lumina reflectoarelor, vedeta nu pierde timpul și se focusează intens pe aspectul ei fizic.

ADVERTISEMENT

Denisa Nechifor duce o viață de lux, la care alții doar visează, iar asta reiese din fotografiile demne de invidiat, pe care aceasta le postează pe pagina ei de Instagram.

Postura de mamă o face foarte fericită pe Denisa, care trăiește viața la intensitate maximă. Fiind adesea ocupată cu afaceri, aceasta își face, totuși, timp și pentru admiratorii de pe rețelele de socializare, pe care îi ține la curent cu locațiile exclusiviste si tărâmurile de vis pe care le vizitează.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

🌺 When you love life , life loves you more 🌺 #mykonos

A post shared by Denisa N. (@denisanechifor10) on

De curând, frumoasa șatenă a afirmat că se gândește să se căsătorească, deși nu are încă o relație stabilă. În plus, și-ar dori să îi facă fetiței sale un frățior.

„Îmi doresc în continuare (n.r. un băiețel). Aștept doar să întâlnesc persoana potrivită”, a spus Denisa la începutul verii.

ADVERTISEMENT

Întrebată de relația cu fostul partener, Denisa a declarat, de-a lungul timpului, că cei doi au păstrat legătura și sunt în relații foarte bune, atât ea, cât și Adrian Cristea, fiind foarte implicați în viața fetiței lor, Rania.

 

ADVERTISEMENT