Life

Cea mai frumoasă prezentatoare TV s-a măritat cu un fotbalist celebru. Andreea Ojog a devenit doamna Celea

Cea mai sexy jurnalistă sportivă s-a căsătorit cu Daniel Celea, jucătorul de la Chindia. Și-au unit destinele la aproape trei luni de când ea a primit inelul.
09.06.2023 | 14:30
Cea mai frumoasa prezentatoare TV sa maritat cu un fotbalist celebru Andreea Ojog a devenit doamna Celea
Andreea Ojog s-a măritat cu Daniel Celea. Sursa foto/instagram.com
ADVERTISEMENT

Andreea Ojog și Daniel Celea și-au unit destinele după o relație de aproximativ trei ani. Domnii pot să își ia gândul de la Andreea Ojog, supranumită cea mai sexy jurnalistă din sport. Acum este femeie măritată și nu mai are ochi decât pentru soțul fotbalist.

Andreea Ojog s-a măritat cu fundașul de la Chindia

După o logodnă de aproape trei luni, cea mai sexy jurnalistă sportivă și alesul inimii sale, Daniel Celea, au spus un “Da” hotărât în fața stării civile. Cei doi îndrăgostiți au vrut să își unească destinele cât mai repede, așa că nu au stat prea mult pe gânduri. FANATIK vă informează că Andreea a purtat o rochie albă, vaporoasă, perfectă pentru temperaturile destul de ridicate din această perioadă.

ADVERTISEMENT

Cu un machiaj delicat și o coafură lejeră, a pășit alături de sufletul ei pereche către o nouă etapă din viața lor. Daniel Celea a avut de asemenea o ținută lejeră, însă cel mai prețios accesoriu a fost zâmbetul.

Andreea Ojog a postat și o fotografie de la fericitul eveniment. Fericirea se poate citi cu ușurință pe chipurile celor doi însurăței, care zâmbeau cu gurile până la urechi. La descrierea pozei, jurnalista a adăugat un mesaj emoționant și plin de însemnătate.

ADVERTISEMENT

“O iubire întregită cu un scop anume, ce vrea să fie împlinită într-un singur nume. De azi pentru totdeauna”, a scris Andreea Ojog la descrierea pozei postata pe pagina ei de Instagram.

Andreea Ojog și fotbalistul Daniel Celea, iubire ca-n povești

Sexy jurnalista și fundașul de la Chindia trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Se pare că lucrurile au mers pe repede înainte, iar cei doi porumbei nu au avut răbdare să mai aștepte.

ADVERTISEMENT

Nu de alta, dar în luna martie a acestui an, fotbalistul a cerut-o de soție pe Andreea Ojog la Veneția. În luna martie, jurnalista radia de fericire, atunci când fotbalistul i-a oferit inelul de logodnă.

Iar dacă multe cupluri aleg să mai aștepte măcar un an până la nuntă, cei doi nu au mai pierdut timpul și au mers după nici trei luni la starea civilă. Tot Andreea Ojog a fost cea care a împărtășit cu publicul vestea cea mare, printr-o postare pe Instagram. Cu inelul de logodnă în prim-plan, reporterița era în culmea fericirii. “Da, pentru tot restul vieții! Te iubesc!”, spunea Andreea Ojog, alături de actualul ei soț, Daniel Calea.

ADVERTISEMENT

Sexy reporterița îi ține pe bărbați la respect

Acum este actuala doamnă Celea, de când s-a căsătorit cu fundașul de la Chindia. Cu toate acestea, în trecut, jurnalista primea complimente de la domni. Fiind supranumita și cea mai sexy reporteriță, este de înțeles că domnii roiau în jurul ei. Mai ales fotbaliștii.

De fapt, așa l-a cunoscut și pe actualul soț, la muncă. El ca jucător, ea ca reporter. S-a produs acolo o scânteie, iar cei doi au rămas nedespărțiți. Atunci când bărbații îndrăznesc mai mult decât ar trebui, Andreea are ac de cojocul lor și nu dă curs situațiilor de genul acesta.

„Primesc complimente destul de des pe stadioane, dar nu răspund. Sunt la serviciu și vreau să-mi fac treaba. Agresată n-am fost niciodată. Lumea este civilizată cu mine. Mai ales că vreau, de fiecare dată, să păstrez o distanță și nu intru în conversații care ar putea depăși limita decenței”, spunea Andreea Ojog pentru Wowbiz.

În ceea ce privește relația cu actualul soț, reporterița a ales discreția de fiecare dată și nu a vrut să dea niciodată prea mult din casă. „Da, suntem împreună, dar am preferat să fim discreți. Avem deja vechime ca și cuplu, ne înțelegem bine și vom vedea ce ne aduce viitorul împreună”, declara jurnalista pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: