Life

Cea mai grea misiune de la America Express. Tensiuni majore în două echipe

A fost cea mai grea misiune de la America Express de până acum. S-au produs tensiuni majore între două echipe ale competiției de peste Ocean.
05.12.2023 | 00:48
Cea mai grea misiune de la America Express Tensiuni majore in doua echipe
Cele două echipe între care s-au produs tensiuni. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tensiuni la cote maxime în ediția de luni, 4 decembrie, la America Express. Concurenții au trecut prin noi probe de foc și care au reprezentat cea mai grea misiune de până acum, din competiția de peste Ocean. Două echipe au fost la un pas de un conflict.

Tensiuni majore între două echipe de la America Express

Pe măsură ce se apropie de ultimele etape, America Express devine tot mai dificilă. Participanții se luptă pentru a da tot ceea ce au mai bun din ei, încât să câștige amulete, jokeri, dar mai ales imunitatea, datorită căreia nu intră la cursa pentru ultima șansă care se poate încheia cu eliminarea.

ADVERTISEMENT

În ediția 30, din 4 decembrie, din sezonul 6, concurenții au trebuit să învețe din meseria pescarilor. La un moment dat, trebuiau să care saci cu gheață, care aveau kilograme bune și erau foarte greu de cărat. Ada și Tony Galeș s-au simțit chiar slabe în fața greutăților.

Neavând suficientă putere, echipa Ada și Tony Galeș au decis să apeleze la ajutorul localnicilor de pe o stradă unde se aflau. ”Ne-am rugat de niște oameni să ne ajute să ducem sacul pentru că nu puteam să-l ridic de jos”, a declarat Tony Galeș.

ADVERTISEMENT

Cum au fost împiedicate Ada și Tony de Iulia Albu și Mike la America Express

Însă, Ada și Tony au fost nevoite să renunțe la tactica lor de a trece mai ușor peste probă. Asta după ce Mike și Iulia Albu le-au observat și li s-au părut incorect. Aceștia au strigat la localnici să nu le sară în ajutor fiindcă fiecare echipă are de cărat sacii.

”Nu este posibil așa ceva, frate! De ce le ajută, de ce nu cară, frate!? Dar ce, suntem proști? Atâta timp cât este o competiție și trebuie să facem lucrurile și nu suntem lăsați să ne ajute nimeni, nu consider că este etic ca ele să fie ajutate”, a declarat revoltată Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Ada și Tony s-au arătat revoltate la rândul lor de gestul Iuliei Albu și al lui Mike. În testimoniale au criticat-o pe Iulia Albu: ”Mike era și cu punga de gheață și cu canistra de benzină, ea țipa la noi! Băi, dar și pe tine te ajută! Al tău…dar te ajută!”, a comentat Ada Galeș.

După ce au trecut cu bine de proba cu căratul sacilor, echipele au trebuit să umple găleți cu pește putrezit, proba fiind una foarte dificilă din cauza mirosului peștelui. Ulterior, au fost nevoite să care gălețile și să meargă cu ele, într-o mașină, până la un restaurant.

ADVERTISEMENT

Ce echipă a câștigat imunitatea în ediția din 4 decembrie, la America Express

Odată ajunse la restaurant, echipele au trecut printr-o altă probă tensionantă și care a răsturnat clasamentul. Au trebuit să umple caserole cu fructe de mare și să le vândă pentru a face 18 dolari. Alexia și Aris Eram erau primii sosiți la destinație.

În cele din urmă, Alexia și Aris au fost întrecuți de Romică și Cătălin Țociu, însoțiți de ”handicapul” lor, Anamaria Prodan. Tot aceștia au ajuns primii la Irina Fodor și și-au garantat imunitatea mare, cazare și, cel mai important, biletul către Argentina.

ADVERTISEMENT