Sporturi

Cea mai mare dorință a jucătoarei de tenis Andreea Prisăcariu: ”Mi-ar plăcea să mă țină unul de mână”

15.03.2021 | 13:09
Cea mai mare dorință a jucătoarei de tenis Andreea Prisăcariu: ”Mi-ar plăcea să mă țină unul de mână”
Andreea Prisăcariu Galerie FOTOAndreea Prisăcariu. Sursă: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Prisăcariu, cea mai nonconformistă jucătoare de tenis din România, o duce bine din punct de vedere sportiv, dar are și un mare regret. Deși a călătorit pe toate meridianele lumii, jucătoarea de tenis nu și-a găsit jumătatea.

În ciuda acestui neajuns sportiva spune că are o viață liniștită. ”Cine n-ar vrea să călătorească atât de mult ca mine. Dar dacă vrei să îți faci treaba ca lumea, necesită niște sacrificii”, a spus sportiva la Pro TV.

Andreea Prisăcariu a adăugat că nu ar spune nu unei relații serioase, dar este conștientă că acest lucru este greu de realizat, ea fiind plecată mai mereu la turnee.

ADVERTISEMENT

Andreea Prisăcariu: ”Am mulți prieteni, dar n-am iubit”

Andreea Prisăcariu este considerată una dintre cele mai talentate jucătoare de tenis din România. Recent, ea a triumfat într-un turneu ITF, în Antalya. Viața ei ar fi completă dacă și-ar găsit și jumătatea. Însă, spune că sportul și viața sentimentală nu fac casă bună.

Sursa foto: Instagram

”Ca orice fată îmi doresc și eu să mă țin de mână cu unul, să mă scoată la un suc. Dar relațiile nu prea țin la distanță și, cum plec mult, poate se nimerește să fie și el sportiv.

ADVERTISEMENT

Atunci pleacă și el, plecăm amândoi și ce să facem, să vorbim pe FaceTime și atât? Dacă vine dragostea în fața mea, o iau de mână”, a mai spus Prisăcariu pentru sursa citată.

Frumoasă și excentrică

Andreea Prisăcariu nu este doar una dintre marile speranțe ale tenisului feminin din țara noastră, ci și o sportivă care atrage privirile. Are nu mai puțin de 25 de tatuaje și nu are de gând să se oprească la această cifră.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Instagram

”Toți zic că sunt rebela tenisului din cauza tatuajelor, am 25 și mergem înainte!”, s-a lăudat sportiva.

În cariera de jucătoare profesionistă de tenis, Andreea Prisăcariu a triumfat în trei turnee ITF. Două dintre acestea în probele de simplu, la Tabarka (Tunisia), respectiv cel din acest an din Antalya. Tot în Turcia, dar în 2019 a triumfat în proba de dublu a turneului de la Antalya.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri