Life

Irina Rimes și iubitul ei au plecat într-o vacanță de vis. Ce destinație superbă au ales cei doi

Irina Rimes și iubitul ei francez, David Goldcher, au plecat într-o vacanță de vis. Destinația aleasă de cei doi este cu siguranță una surprinzătoare.
14.01.2023 | 12:00
Irina Rimes si iubitul ei au plecat intro vacanta de vis Ce destinatie superba au ales cei doi
Irina Rimes și iubitul ei au ales o destinație inedită pentru vacanță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Irina Rimes trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul său francez, David Goldcher.

Unde au plecat Irina Rimes și David Goldcher în vacanță

Cei doi sunt împreună de ceva timp, se înțeleg de minune, iar de această dată au decis să plece într-o vacanță cu totul și cu totul specială.

Dacă unele vedete din România au ales destinații precum Mexic, Thailanda, sau Bali, iată că Irina Rimes preferă un alt colț al lumii și nu e de mirare, dacă stăm să ne uităm la imaginile postate de cei doi.

ADVERTISEMENT

Chiar la început de an, Irina Rimes și iubitul ei au decis să plece în Polinezia franceză. Unde se află acest loc? Polinezia franceză este situată în Nuka Hiva, o insulă din mijlocul Oceanului Pacific.

Pe cât de frumoasă este destinația, pe atât de neaccesibilă este. Este destul de greu să ajungi acolo, având în vedere că insula este situată la aproape patru ore de zbor de Tahiti.

ADVERTISEMENT

Cu toate astea, efortul merită. Insula este un adevărat paradis exotic, iar peisajele și plajele de acolo cu siguranță taie răsuflarea oricui.

Dacă alte vedete își anunță fanii din timp cu privire la destinația aleasă, iată că Irina Rimes a vrut grijă să își țină urmăritorii cu sufletul la gură.

ADVERTISEMENT

Irina Rimes a fost extrem de discretă cu fanii săi

Înainte de a pleca în concediu, artista a publicat mai multe video-uri pe Instagram în care vorbea despre această vacanță de vis, însă nu a spus niciodată destinația.

Mai mult de atât, ea îi invita pe fanii săi să ghicească singuri unde va pleca, dându-le câteva indicii. Din păcate însă, doar câteva persoane au ghicit planul Irinei Rimes, restul crezând că artista va pleca în locuri cunoscute deja, precum Maldive, Thailanda sau Bali.

ADVERTISEMENT

”Indicii: nu mi-am luat trusa de machiaj, nu mi-am luat bagaje. Ne-am luat un bagaj mare de 20 de kg, dar este rucsac, nu e dulap. Alte indicii: ne-am luat haine puține și subțiri și cremă împotriva țânțarilor.

Nu Thailanda, Nu Maldive, Nu Bali. Nu este Zanzibar”, spunea atunci Irina Rimes pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: