Life

Cea mai mare familie din lume. Numără 199 de persoane și toți locuiesc în aceeași casă

Cea mai mare familie din lume a atras atenția tuturor. Anual, milioane de turiști vin să admire casa în care stau cu toții
01.12.2023 | 20:02
Cea mai mare familie din lume Numara 199 de persoane si toti locuiesc in aceeasi casa
Cum arată cea mai numeroasă familie din lume Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Poate că pare greu de crezut, dar există în lume o familie care numără nici mai mult, nici mai puțin de 199 de persoane. Familia numeroasă locuiește într-o singură casă, iar povestea lor de viață este una extrem de impresionantă.

Cea mai mare familie din lume se află în India

Satul Baktawng, din India a ajuns celebru în toată lumea. Aici locuiește cea mai numeroasă familie de pe planetă. Mai exact, 199 de persoane locuiesc sub același acoperiș.

ADVERTISEMENT

Pu Ziona a fost capul familiei și cel care a reușit să câștige titlul pentru cea mai numeroasă familie. Cei 198 de membri ai familiei sale locuiesc într-o casă uriașă pe care acesta a ridicat-o cu ani în urmă în satul Baktawng.

De-a lungul timpului, Pu Ziona a reușit să ajungă la impresionantul număr de 38 de soții, care i-au dăruit 89 de copii care, la rândul lor, au și ei proprii lor copii.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în anul 2021, Pu Ziona s-a stins din viață din cauza unor probleme de sănătate. Acesta s-a confruntat ani la rând cu diabetul și cu hipertensiunea, astfel că, în urmă cu doi ani a decedat.

Familia sa, însă, continuă să fie la fel de celebră. Rudele lui duc mai departe tradiția și locuiesc tot sub același acoperiș. Relațiile familiale sunt la fel de bune. Chiar și azi, după mai bine de doi ani de la decesul capului familiei, cu toții se reunesc la aceeași masă.

ADVERTISEMENT

Cei mici au parte de un viitor mai bun la școlile din oraș

Imaginea lui Pu Ziona este privită de către cei din familie ca cea a unui idol. Niciunul dintre băieții lui nu visează să îi ia locul, cu atât mai puțin să îndrăznească să se compare cu el.

Odată cu trecerea timpului, modernismul și-a pus amprenta și asupra familiei lui Pu Ziona. Fii lui au început să îmbrățișeze noile vremuri și par mult mai deschiși la un nou stil de viață.

ADVERTISEMENT

Cei mici, nepoții lui Pu Ziona nu mai sunt ținuți doar în sânul familiei. Atunci când au vârsta necesară, aceștia pot merge la studii în oraș pentru a se bucura de o altă viață.

Povestea familiei numeroase a lui Pu Ziona a făcut înconjurul lumii. Anual, în satul din India vin milioane de turiști pentru a observa cum funcționează o familie atât de mare.

ADVERTISEMENT
Tags: