Life

După 10 ani în India, Iulia Vântur a spus de ce nu are cetățenie: ”Am trei acte de identitate”

La 10 ani de la mutarea în India, Iulia Vântur a dezvăluit că nu are cetățenie. De ce a luat această decizie surprinzătoare.
24.10.2023 | 11:59
Dupa 10 ani in India Iulia Vantur a spus de ce nu are cetatenie Am trei acte de identitate
La 10 ani de la mutarea în India, Iulia Vântur a dezvăluit că nu are cetățenie. De ce a luat această decizie surprinzătoare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

După 10 ani în India, fosta prezentatoare de la Pro TV a spus de ce nu are cetățenie în „țara adoptivă”. Frumoasa șatenă are trei acte de identitate, din trei locuri diferite de pe pământ, însă nu se gândește să facă acest pas.

La 10 ani de la mutarea în India, Iulia Vântur a dezvăluit că nu are cetățenie. De ce a luat această decizie surprinzătoare

La 10 ani de la mutarea în India, Iulia Vântur a dezvăluit că nu are cetățenie. De ce a luat această decizie surprinzătoare, în ciuda faptului că are o carieră impresionantă peste hotare și o duce bine în plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Marius Moga este îndrăgostită de România, unde locuiește și acum familia sa. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu vrea să obțină permisul permanent de ședere. Vedeta are în prezent două locuințe.

„Am două case (n.red.: în România și în India), sunt atât de norocoasă. Chiar asta vorbeam cu mama, că am trei acte de identitate, unul pentru România, unul pentru India și unul pentru Dubai.

ADVERTISEMENT

Am un act de identitate de rezidență în India, sunt înregistrată, plătesc taxe, ce credeți? Da, am ID de rezidență în India. Nu sunt flotantă, sunt stabilă. Un fel de Green Card. Pot să îmi iau cetățenie.

Nu îmi doresc să am alta decât cea de româncă. Sunt foarte fericită cu cetățenia mea. Sunt bine așa cum sunt”, a dezvăluit Iulia Vântur în emisiunea La Măruță, de la Pro TV. Cântăreața este foarte legată în continuare de țara natală, dar mai ales de orașul Iași, unde s-a născut.

ADVERTISEMENT

Iulia Vântur și planurile de viitor

Iulia Vântur are numeroase planuri de viitor, mai ales pe plan profesional. Este o artistă cunoscută în India, dar și în restul lumii, unde urmează să cânte și să aibă spectacole. Vedeta își dorește să ajungă și în România, la Sala Palatului.

Mai mult, șatena spune că are o legătură aparte cu locul de baștină, mai ales când vine vorba de mâncare. În urmă cu aproximativ o săptămână mama sa i-a adus plăcinte, în Turcia, deși călătoria cu avionul nu a fost deloc una foarte ușoară.

ADVERTISEMENT

„Am concerte în lume, dar emoții voi avea cel mai mult pentru cel din România. Îmi doresc să fac așa ceva. De mâncarea mamei mi-a fost cel mai dor. Deși mama la Istanbul a venit cu plăcinte”, a completat Iulia Vântur, în același show TV.

ADVERTISEMENT