Life

Cea mai mare fobie pe care o are Lidia Buble. Cântăreața va avea parte din plin de aceste vietăți la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Lidia Buble pornește cu niște temeri la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Cântăreața a dezvăluit care este cea mai mare fobie a sa, ce i se va părea cel mai greu de suportat în jungla din Dominicană.
10.08.2022 | 17:46
Cea mai mare fobie pe care o are Lidia Buble Cantareata va avea parte din plin de aceste vietati la Sunt celebru scoatema de aici
Lidia Buble, una din concurentele de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Foto: YouTube
ADVERTISEMENT

Lidia Buble a oferit un scurt interviu despre participarea ei de-a dreptul surprinzătoare în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici” de la PRO TV. Cântăreața a dezvăluit care crede că este cea mai mare provocare cu care se va confrunta în jungla din Dominicană.

Lidia Buble pornește cu o mare fobie la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”: „Dacă văd unul în casă, sunt în stare să dau foc la casă”

Artista are o fobie și, din nefericire pentru ea, va trebui să își înfrunte teama în cel mai nebun reality-show din istoria televiziunii! Muziciana spune că îi este frică de insecte, iar de insecte, mai mici sau mai miri, va avea parte din plin în sălbăticie.

ADVERTISEMENT

„Îmi este foarte scârbă de tot ce înseamnă insecte, gândaci. Dacă văd unul în casă, sunt în stare să dau foc la casă și să plec. Mă mai întorc peste o oră după ce știu că l-am nimicit pe dușman.

În rest, nu mi-e teamă de nimic. Îmi place să dorm la înghesuială. Îmi place să mănânc la înghesuială. Îmi plac lucrurile de genul ăsta”, a declarat Lidia Buble pentru pagina de YouTube PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a mai zis că de șobolani și șerpi nu îi este frică. De asemenea, cu privire la cum crede că va face față acestui show în calitate de concurentă, frumoasa șatenă a mărturisit cu sinceritate că este destul de competitivă.

Ce alte nume mari mai participă în acest concurs

Poate fi extrem de bătăioasă, mai ales dacă este provocată. Prin urmare, conform propriilor sale declarații, ar trebui să ne așteptăm la o Lidia Buble cu care ceilalți ar fi bine să se poarte cu mănuși. Pare să fie o rivală extrem de puternică!

ADVERTISEMENT

Lidia Buble participă la „Sunt celebru…” alături de o serie de nume importante ale showbiz-ului românesc precum Anisia Gafton, Giani Kiriță, Tania Popa, Cornel Palade sau Răzvan Botezatu.

Cel de-al doilea sezon al reality-show-ului va avea premiera în curând. Noua ediție este prezentată de Cabral și Adela Popescu. Sezonul difuzat în urmă cu mai mulți ani a fost prezentat tot de Cabral, dar împreună cu Mihai Bobonete. Primul sezon a fost câștigat de Cătălin Moroșanu.

ADVERTISEMENT