Sport

Cea mai vehementă reacție după U Craiova – FCSB 0-3: “Așa nu se mai poate!”

După înfrângerea cu FCSB, scor 0-3, Universitatea Craiova strânge rândurile. Oltenii vor să se mobilizeze în următoarele etape și să acumuleze cât mai multe puncte.
29.01.2024 | 00:00
Cea mai vehementa reactie dupa U Craiova  FCSB 03 Asa nu se mai poate
După înfrângerea cu FCSB, scor 0-3, Universitatea Craiova strânge rândurile. Oltenii vor să se mobilizeze în următoarele etape și să acumuleze cât mai multe puncte. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a pierdut dramatic duelul cu FCSB din etapa 23, scor 0-3. Oltenii și-au creat câteva ocazii importante prin șuturile lui Mitriță, însă gazdele nu au reușit să înscrie. La finalul derby-ului jucătorii craiovenilor susțin că vor strânge rândurile înainte de play-off.

Mitriță, mesaj pentru Universitatea Craiova: “Trebuie să acumulăm puncte!”

La finalul derby-ului Universitatea Craiova – FCSB, scor 0-3, Alexandru Mitriță a oferit un mesaj important către colegii săi. Atacantul este de părere că formația din Bănie trebuie să se mobilizeze înainte de play-off și să acumuleze cât mai multe puncte.

ADVERTISEMENT

“Pierdem puncte și ne depărtăm de această zonă. Și în această seară am făcut greșeli. Nu știu ce se întâmplă și nu vreau să vorbesc la cald. Trebuie să analizăm bine, pentru că așa nu se mai poate.

Nu se pune problema defensivei. Nu doar 3-4 jucători greșesc. Toți am greșit în această seară. Am ratat. A fost doar o ratare și data viitoare sper să marchez.

ADVERTISEMENT

Trebuie să acumulăm puncte. Nu am acumulat puncte de 5 etape. Nu va fi bine dacă nu reușim acest lucru. Trebuie să câștigăm. Este normal ca fanii să vie supărați, pentru că nu am adunat victorii.

Nu joc singur pe teren. Fără echipă nu puteam să am reușite. Am încredere în colegii mei. Nu există că Mitriță este cel mai bun. Când câștigăm e meritul echipei. Când pierdem toți suntem supărați.

ADVERTISEMENT

Trebuie să avem atitudinea din a doua repriză și trebuie să menținem asta. Când am venit aici ziceam că o să ne batem la titlu. Vreau să luăm fiecare meci în parte și trebuie să acumulăm puncte”, a declarat Alexandru Mitriță, la Digi Sport.

Universitatea Craiova strânge rândurile după înfrângerea cu FCSB 0-3

Căpitanul Universității Craiova este de părere că oltenii trebuie să strângă rândurile. Duelul cu FCSB este un semnal de alarmă pentru craioveni. Căpitanul formației din Bănie este de părere că echipa trebuie să se monteze înaintea următoarei faze din campionat.

ADVERTISEMENT

“Am greșit din nou și ne-a costat acest lucru. Am trăit o umilință. Îmi pare foarte rău. Trebuie să îndreptăm lucrurile pentru că play-off-ul este în pericol. Cu siguranță suntem în criză, nu reușim să câștigăm deloc. Chiar dacă avem și momente în care jucăm destul de bine, nu reușim să marcăm.

Nu știu ce să zic despre arbitraj, poate dacă nu se dădea penalty rezultatul era altul. Când am avut la Mitriță, nouă nu ni s-a dat. La fiecare fază mai controversată, la noi nu se verifică niciodată.

Suntem foarte supărați, am pregătit ceva, dar nu ne-a ieșit nimic. Au fost mai buni. Avem nevoie de mai multă atitudine, trebuie să strângem rândurile pentru că nu este bine. Îmi pare foarte rău, ne cerem scuze suporterilor, celor din conducere. Noi suntem de vină, jucătorii. Din păcate, nu pot decât să le promit că vom face tot ce depinde de noi pentru a ne califica în play-off”, a spus Bancu după meci.

În etapa 24 din SuperLiga, Universitatea Craiova va face deplasarea la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi. Meciul va avea loc duminică, 4 februarie, de la ora 15:30. Oltenii sunt pe locul 5 după 23 de meciuri în campionat și au 34 de puncte. Craiova are un cu un punct mai mult decât Sepsi, formația de pe poziția 6.

ADVERTISEMENT
2,67 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul Sepsi - Universitatea Craiova