Sport

Darko Velkovski, primele declarații ca jucător al lui Dinamo: „Am semnat cu un club mare”. Update

Darko Velkovski și-a rezolvat situația în Macedonia de Nord și a ajuns sâmbătă în cantonamentul lui Dinamo din Antalya. Primele declarații ale jucătorului
07.01.2024 | 21:55
Darko Velkovski primele declaratii ca jucator al lui Dinamo Am semnat cu un club mare Update
Darko Velkovski a fost prezentat oficial la Dinamo. Sursă foto: Facebook Dinamo
ADVERTISEMENT
07-01-2024
20:03

Darko Velkovski, încântat că a ajuns la Dinamo

Darko Velkovski, primul transfer al lui Dinamo din această iarnă, a transmis un prim mesaj pentru suporteri: „Fericit că am semnat pentru acest club mare. Sper că îi vom face pe fani din nou fericiți. Hai, Dinamo!”.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Darko Velkovski (@velkovskidare)


Internaționalul macedonean a fost primit cu brațele deschise în cantonamentul din Side și a postat pe contul său de Instagram mai multe poze și video-uri de la primele antrenamente.

06-01-2024
20:00

Darko Velkovski a fost prezentat oficial la Dinamo

Darko Velkovski, primul transfer reușit de Dinamo în perioada de iarnă, a ajuns în cantonamentul câinilor din Antalya. Noul fundaș al “câinilor” a găsit un cele din urmă un zbor din Skopje spre Antalya și a făcut deja cunoștință cu noii săi colegi.

Velkovski a purtat deja și o primă discuție cu antrenorul lui Dinamo, Zeljko Kopic și s-a pozat cu tricoul de joc al formației din Ștefan cel Mare.

06-01-2024
11:36

Velkovski ajunge sâmbătă în cantonamentul lui Dinamo!

Darko Velkovski va ajunge în cursul zilei de sâmbătă în cantonamentul lui Dinamo. Fotbalistul și-a rezolvat situația în Macedonia de Nord. El va zbura de la Priștina la Istanbul, iar de acolo va lua un avion către Antalya.

Noul și singurul transfer al lui Dinamo din această iarnă se va alătura lotului condus de Kopic și va începe pregătirea cu noii săi colegi. 

FANATIK a anunțat transferul stoperului de echipă națională chiar înainte ca Dinamo să facă anunțul oficial. Fundașul central care s-a despărțit de Al-Ettifaq le dă emoții însă suporterilor „alb-roșii”.

De ce nu a ajuns Darko Velkovski în cantonamentul lui Dinamo

Din informațiile FANATIK, Darko Velkovski trebuia să aterizeze în Antalya vineri, 5 ianuarie, ora 20:00. Nu există însă nicio problemă cu transferul și jucătorul va ajunge în cele din urmă sâmbătă, 6 ianuarie, în cantonamentul de la Kamelya Selin.

ADVERTISEMENT

Toate zborurile de pe Aeroportul Internațional din Skopje, capitala Macedoniei de Nord, au fost anulate din cauza vremii nefavorabile. Mai exact din cauza ceții. Astfel, noul jucător al lui Dinamo a fost nevoit să își găsească un alt zbor. Și, ca să evite problemele cu vremea, s-a orientat către un zbor pentru sâmbătă, de pe aeroportul din Pristina (Kosovo).

Chiar și în aceste condiții nimic nu mai poate sta în calea transferului. Jucătorul e foarte încântat să joace la Dinamo, știe că este un club cu fani pătimași și s-a interesat pe larg despre tot ceea se întâmplă la Dinamo înainte să își dea acordul.

ADVERTISEMENT

Darko Velkovski, primul transfer al lui Zelko Kopjic. A jucat la Euro 2020

Darko Velkovski este prima mutare a antrenorului croat de la Dinamo. Kopjic îl cunoaște foarte bine pe Velkovski, care la 28 de ani este un jucător cu experiență și o participare la Campionatul European din 2020, chiar la București.

El are 48 de meciuri la echipa națională, unde a reușit trei goluri. Ultimul meci l-a disputat în preliminariile Euro 2024 împotriva Angliei, când Macedonia de Nord a pierdut cu 0-7, pe data de 19 iunie. De atunci nu a mai prins niciun meci.

ADVERTISEMENT

Velkovski a fost pus pe liber de saudiții de la Al-Ettifaq în această iarnă, însă pentru Dinamo poate fi o afacere foarte bună. Fundașul central este evaluat conform Transfermarkt la 1,8 milioane de euro.

Când ar putea debuta la Dinamo fundașul central

Nord-macedoneanul va scăpa de capriciile vremii în Antalya, unde „câinii” au parte de un cantonament de lux în orașul Side și o temperatură numai bună pentru fotbal: 22 de grade.

ADVERTISEMENT

Darko Velkovski ar putea debuta pentru Dinamo în primul amical al iernii cu Genclerbirligi, pe data de 9 ianuarie sau trei zile mai târziu împotriva belgienilor de la Charleroi.

  • 48 de meciuri are Darko Velkovski la naționala Macedoniei de Nord
ADVERTISEMENT