Sport

Omul adus de Zeljko Kopic la Dinamo, puteri tot mai mari. Ce s-a întâmplat înaintea meciului de la Botoșani. Update

Zeljko Kopic a realizat un transfer important la Dinamo chiar înaintea duelului cu U Cluj din SuperLiga. Un nume nou s-a alăturat „câinilor”.
18.12.2023 | 20:49
Omul adus de Zeljko Kopic la Dinamo puteri tot mai mari Ce sa intamplat inaintea meciului de la Botosani Update
Zeljko Kopic a adus întăriri la Dinamo înainte de meciul cu U Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT
18-12-2023
18:54

Omul adus de Zeljko Kopic la Dinamo, puteri tot mai mari

Aleksa Boskovic, noul preparator fizic al lui Dinamo, are puteri tot mai mari în tabăra „câinilor”, Zeljko Kopic arătând că are încredere deplină în el.

Înaintea confruntării dintre FC Botoșani și Dinamo, Aleksa Boskovic a ținut încălzirea jucătorilor, conform gsp.ro. Preparatorul fizic și Zeljko Kopic au mai colaborat în Bulgaria, la Botev Plovdiv.

Zeljko Kopic a realizat o mutare importantă chiar înainte de meciul cu U Cluj, luni, 11 decembrie, ora 20:45, în etapa a 19-a din SuperLiga. Antrenorul principal din Ștefan cel Mare și-a completat staff-ul tehnic prin cooptarea preparatorului fizic Aleksa Boskovic.

Zeljko Kopic, transfer important la Dinamo înainte de duelul cu U Cluj. Nume nou în tabăra „câinilor”

Zeljko Kopic a venit la Dinamo, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK, după plecarea lui Ovidiu Burcă, iar principala misiune a antrenorului croat în Ștefan cel Mare este salvarea de la retrogradare. Conducerea clubului „alb-roșu” a anunțat că Zeljko Kopic va putea aduce întăriri în iarnă la nivelul lotului.

ADVERTISEMENT

În prezent, Zeljko Kopic se concentrează pe definitivarea staff-ului care îl va însoți pe banca lui Dinamo, iar înaintea derby-ului cu U Cluj, antrenorul croat a făcut ultima mutare. FANATIK a aflat că preparatorul fizic Aleksa Boskovic a sosit în Ștefan cel Mare pentru a-l ajuta pe Zeljko Kopic.

Tehnicianul croat anunțase despre venirea lui Aleksa Boskovic la prima conferință de presă după ce a semnat contractul cu Dinamo. Sârbul Aleksa Boskovic a mai lucrat cu Zeljko Kopic în prima ligă a campionatului Bulgariei, la Botev Plovdiv.

ADVERTISEMENT
  • 16 noiembrie 2022 a fost data la care Aleksa Boskovic s-a despărțit de Botev Plovdiv
  • 30 de ani are Aleksa Boskovic, noul preparator fizic al lui Dinamo

Un nou pas în spate la Dinamo după plecarea lui Ovidiu Burcă

De altfel, Botev Plovdiv a fost ultima echipă antrenată de actualul tehnician al lui Dinamo Zeljko Kopic. Printre altele, antrenorul croat le-a mai pregătit în carieră pe Cibalia, NK Zagreb, Hajduk Split și Dinamo Zagreb.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Aleksa Boskovic a activat de-a lungul carierei la FK Bezanija, Nanjing, Al-Batin, Kazma SC, FDC Vista și Botev Plovdiv. Iulian Ichim, care s-a ocupat de pregătirea fizică a jucătorilor de la Dinamo în această primă parte a sezonului, a plecat din Ștefan cel Mare.

FANATIK a aflat că preparatorul fizic a luat această decizie în semn de solidaritate cu Ovidiu Burcă. În vârstă de 43 de ani, Ovidiu Burcă este cel care l-a adus pe Iulian Ichim în vară la Dinamo de la Unirea Slobozia.

ADVERTISEMENT

Iulian Mihăescu și Sorin Colceag, secunzii lui Zeljko Kopic la Dinamo

Aleksa Boskovic este singurul om pe care Zeljko Kopic l-a cooptat la Dinamo. Antrenorul croat va fi ajutat de către antrenorii secunzi Iulian Mihăescu și Sorin Colceag. Mai mult decât atât, tehnicianul croat a insistat pentru ca cel din urmă să rămână la Dinamo.

De-a lungul carierei de jucător, Sorin Colceag a îmbrăcat tricoul celor de la NK Zagreb în perioadele iulie 1996 – ianuarie 1999 și ianuarie – iulie 2000. Astfel, fostul portar este un bun cunoscător al fotbalului croat.

Zeljko Kopic a semnat un contract valabil până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pentru încă un an dacă antrenorul croat va izbuti să o salveze pe Dinamo de la retrogradare.

ADVERTISEMENT