Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mitică Dragomir, sfaturi de transferuri pentru Gigi Becali la FCSB: “Ăsta micul vine pe turnantă!”

Mitică Dragomir a venit cu sfaturi de transferuri pentru Gigi Becali. Fostul șef de la LPF a vorbit despre Denis Alibec și Louis Munteanu.
28.04.2024 | 19:08
Mitica Dragomir sfaturi de transferuri pentru Gigi Becali la FCSB Asta micul vine pe turnanta
Mitică Dragomir, sfaturi de transferuri pentru Gigi Becali la FCSB: “Ăsta micul vine pe turnantă!”. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali anunță transferuri de Champions League la FCSB, după ce „roș-albaștrii” au câștigat titlul în SuperLiga. Mitică Dragomir a dat un verdict clar despre David Miculescu și a vorbit despre mutările lui Denis Alibec și Louis Munteanu.

Mitică Dragomir, sfat pentru Gigi Becali! Ce spune despre transferurile de la FCSB: “Ăsta micul vine pe turnantă!”

Gigi Becali vrea să se califice în grupele Champions League, iar patronul vrea transferuri de top la FCSB. Printre țintele „roș-albaștrilor” se află și Denis Alibec și Louis Munteanu, însă „Oracolul de la Bălcești” îl vede pe David Miculescu drept soluția perfectă pentru postul de vârf.

ADVERTISEMENT

Louis Munteanu este pe val în SuperLiga, însă Mitică Dragomir are un semn de întrebare în ceea ce privește adaptarea lui la FCSB. Fostul șef de la LPF spune că Denis Alibec ar putea să fie un transfer inspirat pentru „roș-albaștri”.

„Să aibă grijă de Miculescu, alt vârf de atac mai bun n-o să găsească. Să îi dea meciuri în picioare. Să consolideze echipa asta pe care o are. Pentru că alte valori mai mari din ţară nu are de unde să aducă. Pe Alibec şi pe Louis Munteanu bine face dacă îi aduce. 

ADVERTISEMENT

Alibec e învăţat cu FCSB, să vedem dacă ăsta micu’ se adaptează. Vine pe turnantă puternic. Mie îmi plac ambii fundaşi centrali. Nu este accidentare gravă. Când ai mâna ruptă, în două săptămâni eşti bine mersi”, a spus Dragomir.

„FCSB este campioană de când a început sezonul”

Mitică Dragomir a făcut o analiză spumoasă după titlul castigat de FCSB la FANATIK SUPERLIGA. Show-ul este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

ADVERTISEMENT

„Este la 28 de puncte de a doua clasată. FCSB este campioană de când a început sezonul. Este cea mai bună echipă din campionat, cu cel mai bun antrenor, din moment ce au luat campionatul.

Staff-ul este foarte bun. Este singurul patron care a rămas de 20 de ani în fotbal. Altul nu mai există. Toţi s-au curăţat. Unii au dat faliment, alţii s-au pricopsit. Aş recomanda să înveţe limba engleză Tavi Popescu.

ADVERTISEMENT

O să îl caute foarte mulţi impresari în viitorii doi ani. El va fi înlocuitorul lui Florinel Coman. Categoric. Chiar dacă acum corpul său s-a învăţat şi cu efortul făcut către păsărici”, a declarat Dumitru Dragomir.

Mitica Dragomir, SFATURI DE TRANSFERURI pentru Gigi Becali la FCSB

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem...
Româncă stabilită în Germania, după experiența care i-a salvat vacanța din România: „Suntem un popor frumos!”
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
"Doar din bunătatea ei s-a întâmplat". I-a promis c-o duce acasă, dar au sfârșit amândouă moarte. Bianca și Petronela s-au stins la nici 10 km de casă
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a...
Ion Ţiriac a trecut fără ezitare peste cuvântul fiicei sale şi nu i-a îndeplinit dorinţa: Nu am mai putut. Gata, îmi ajunge
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
Macron, din ce în ce mai înverșunat. Noi declarații alarmante
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate...
Medicii de la Spitalul Foişor aruncă bomba! Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de...
Trei zodii care au karma de partea lor în vară 2024. Scapă de ghinioane, au energie pozitivă și vor primi cea mai mare surpriză din viața lor