Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Transferurile lui Phelipe și Alhassan la FCSB, strategie a lui Gigi Becali? „El mereu se grăbește!”

Strategia aplicată de Gigi Becali la FCSB a fost analizată la FANATIK SUPERLIGA. Cum a procedat patronul cu transferurile lui Luis Phelipe și Baba Alhassan.
15.12.2023 | 21:25
Transferurile lui Phelipe si Alhassan la FCSB strategie a lui Gigi Becali El mereu se grabeste
Gigi Becali a fost criticat pentru declarațiile ironice făcute la adresa Rapidului. Fostul internațional s-a luat de transferurile FCSB-uluI. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB face senzație pe piața transferurilor din România. Deși perioada oficială de mercato din iarnă nu s-a deschis, FCSB i-a transferat pe Luis Phelipe și Baba Alhassan. De asemenea, FANATIK a dezvăluit că Nana Antwi urmează să semneze cu vicecampioana.

Transferurile lui Phelipe și Alhassan la FCSB, strategie a lui Gigi Becali? „El mereu se grăbește!”

Gigi Becali i-a adus la FCSB pe Luis Phelipe de la Poli Iași și Baba Alhassan de la Hermannstadt, mutări anunțate în exclusivitate de FANATIK. Patronul „roș-albaștrilor” a anunțat noile transferuri chiar înainte de ultimele două meciuri ale FCSB-ului din acest an.

ADVERTISEMENT

Vicecampioana joacă pe teren propriu cu Hermannstadt și în deplasare cu Poli Iași. Întrebat dacă Gigi Becali a anunțat intenționat transferurile celor doi jucători înainte de duelurile directe cu Hermannstadt și Poli Iași, Cornel Șfaițer a răspuns direct.

Președintele lui Poli Iași susține că Gigi Becali s-a grăbit mereu în oficializarea transferurilor. „S-a grăbit. Știți foarte bine că FCSB s-a grăbit tot timpul la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Dacă aș avea buget pentru așa ceva, și eu m-aș grăbi. (n.r. ați face transferuri din timp?) Da, cum să nu. Nu e numai FCSB, e și Rapid, Universitatea Craiova, CFR Cluj. Și eu m-aș grăbi.

Atunci când vizez un jucător vreau să-l semnez cât de repede pot”, a declarat Cornel Șfaițer, la FANATIK SUPERLIGA. Florin Vulturar, omul de încredere al lui Gigi Becali, a plecat vineri în Armenia pentru a închide transferul lui Nana Anwti, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Luis Phelipe când a auzit de interesul FCSB: „Știe ce-l așteaptă!”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate toate detaliile contractului lui Luis Phelipe la FCSB. Brazilianul în vârstă de 22 de ani va încasa 10.000 de euro pe lună, fiind adus de la Poli Iași pentru 200.000 de euro. Totodată, moldovenii au păstrat 20% dintr-un eventual transfer.

Cornel Șfaițer a dezvăluit că Luis Phelipe a fost dispus să plece de la Poli Iași doar la FCSB. Brazilianul nu ar fi acceptat să plece din Copou la o altă echipă din SuperLiga. „Mi-a spus că nu ar fi semnat cu un alt club din România.

ADVERTISEMENT

Ar mai fi aşteptat. Am discutat personal cu el, este şansa lui. I-am explicat cum stau lucrurile la FCSB. I-am spus că trebuie să meargă pregătit acolo. I-am recomandat să nu meargă în Brazilia, să rămână conectat la ce are de făcut.

La FCSB trebuie să fii bine pregătit din toate punctele de vedere. Mental, fizic, psihic. Au şi preparator fizic foarte bun. El a crescut mult la noi şi mai are încă de muncă. Dar am mare încredere în el. S-a mai maturizat, sunt jucători care se maturizează mai târziu.

Încă e tânăr, face 23 de ani în februarie. I-am spus că dacă îşi doreşte să joace la un nivel bun trebuie să fie foarte serios. Are o şansă acum. Avem 20% dintr-un viitor transfer.

Şi eu cred în aceste lucruri. De obicei, când am făcut asta la fotbal mi-a ieşit. La Târnovanu au fost răscumpărate procentele. A fost de acord şi clubul. Acum, deocamdată nu este cazul să discutăm despre asta”, a mai spus Cornel Şfaiţer la FANATIK SUPERLIGA.

Stați cu ochii pe FANATIK.RO pentru a urmări LIVE și EXCLUSIV cea mai tare emisiune sportivă, FANATIK SUPERLIGA, în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. Emisiunea se vede în premieră pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Transferurile lui Phelipe și Alhassan la FCSB, strategie a lui Gigi Becali? „El mereu se grăbește!”

ADVERTISEMENT