Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cei doi jucători de mijlocul terenului care au făcut diferența la FCSB, CFR Cluj, Craiova și Rapid. „Se vede cu ochiul liber”

Adrian Mutu a găsit cei doi mijlocași care au făcut diferența la FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova. „Briliantul” a văzut o problemă la Rapid București.
13.04.2024 | 09:14
Cei doi jucatori de mijlocul terenului care au facut diferenta la FCSB CFR Cluj Craiova si Rapid Se vede cu ochiul liber
Cei doi jucători de mijlocul terenului care au făcut diferența la FCSB, CFR Cluj, Craiova și Rapid. „Se vede cu ochiul liber”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a analizat mijlocașii de la Universutatea Craiova, FCSB, CFR Cluj și Rapid București și a nominalizat câte doi jucători decisivi de la fiecare club. Invitatul special de la FANATIK SUPERLIGA a tras un semnal de alarmă pentru Cristiano Bergodi.

Cei doi jucători de mijlocul terenului care au făcut diferența la FCSB, CFR Cluj, Craiova și Rapid. „Se vede cu ochiul liber”

Adrian Mutu a subliniat faptul că rivalele giuleștenilor din SuperLiga au găsit deja un cuplu de mijlocași centrali perfect și astfel și-au asigurat liniștea la mijlocul terenului. „Briliantul” i-a dat exemplu pe Karlo Muhar și Kader Keita la CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” a dezvăluit și că Alex Mateiu, Alex Crețu și Lyes Houri l-au impresionat la Universitatea Craiova. Adi Mutu a spus și că Bergodi nu a reușit încă să găsească formula ideală de la mijlocul terenului, iar pe parcursul sezonului a schimbat mai mulți jucători.

„Pe Keita și Muhar nu îi scoți de la CFR Cluj, cel puțin când eram eu. Craiova îi are pe Mateiu și Crețu, îmi place mult și de Houri. FCSB îl are pe Șut, pot să apară și Olaru, Lixandru care sunt solizi. Cred că FCSB, CFR și Craiova sunt cam pe acolo, dacă iei doi mijlocași centrali.

ADVERTISEMENT

Rapid a schimbat mult la cei doi mijlocași centrali, nu au găsit cuplul perfect. Au tot schimbat, Emmers nu este mijlocaș central, ci un inter”, a spus Mutu la FANATIK SUPERLIGA, emisiunea este transmisă live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Adi Mutu a analizat derby-ul Rapid – CFR Cluj 1-4: „Nu am văzut vijelia”

Adrian Mutu a analizat derby-ul Rapid București – CFR Cluj, scor 1-4, la FANATIK SUPERLIGA. „Briliantul” spune că giuleștenii nu pierdut „vijelia” contraatacurilor de la ultima întâlnire directă.

ADVERTISEMENT

„Mi s-a întâmplat la nivel de noroc, sunt anumite lucruri pe care trebuie să le ai în play-off. Trebuie să ajungă la o condiție fizică de top și cu lotul valid, atunci când începe play-off-ul. Norocul este discutabil, dar dacă ajungi scors te rupe, pentru că este greu.

Nu este vorba de mentalitate, CFR i-a dominat fizic. Mi s-au părut obosiți, gândește-te că era o vijelie de nu știai de tine în Giulești. Am văzut multe meciuri în care Rapid i-a bătut în primele 25 de minute. Poate sunt obosiți, nu știu ce sunt.

ADVERTISEMENT

Bergodi poate să spună, eu vorbesc de afară și sunt interpretabile cuvintele mele. Cred că Rapid a ajuns obosită în play-off, Rapid a luat cele mai multe puncte cu echipele din play-off în sezonul regular. Joci în campionat joci cu FCSB și dai patru, după ai două meciuri mai ușoare, îi bați și te forțezi prea mult.

Dar când ai FCSB, CS U Craiova și nu joci, trebuie să turezi motoarele. Mi se pare că au ajuns puțin obosiți fizic și nu reușesc să țină pasul. Nu au făcut un meci extraordinar la Cluj, dar îi simțeam când plecau vijelie pe contraatac”, a declarat antrenorul.

Cei doi jucători de mijlocul terenului care au făcut diferența la FCSB, CFR Cluj, Craiova și Rapid

ADVERTISEMENT
Tags: